![]() |
|
Technisat HD8S a Skylink HDMám Technisat hd8s /nikoliv sx/ s modulem SCM CW a kartou Skylink. Všechno funguje okay. Jen u HD programů v kódu CW se občas stane, že zůstanou zakódované a objeví se hláška o systému, ve kterém jsou programy kódované.Typicky se to děje takto: přepnu na Nova HD, obraz se rozkóduje, přepnu na Nova Sport HD, rozkódováno, přenu na Discovery HD, program zůstane zavřený, přepnu zpátky na Nova Sport HD a nic, zakódované zůstanou i další programy Skylinku, nepomůže ani vypnutí přijímače, musím jej vytáhnout ze sítě. Používám modul, který mi doporučil prodejce, ale soukromě si myslím, že chyba bude zrovna v něm. Rád bych zjistili, jestli se podobná neplecha děje jenom mně, nebo je to "vlastnost" přijímače. Díky |
lastopia
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDtechnisat jako přijímač nemám. ale celkově ten SCM modul rozhodně nepatří mezi nejlepší, jak ti tvrdil ten prodejce. nejlepší jsou moduly od technisatu - ty jsou asi nejblíž tomu, co by se dalo označit jako "oficiální" cryptoworks modul a kdyby přímo firma irdeto nějaký vyráběla, tak by to byly asi právě tyhle. a potom jsou taky dobrý moduly od mascoma. jestli je vhodnější technisat nebo mascom, to záleží podle přijímače. můj homecast si rozumí líp s tím technisatemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Logickyby měl technisat fungovat v technisatu bez problému. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDjasně. a ty menší problémy na hd programech jsou celkem běžný, když některej modul není zrovna ideální. pro příjem SD vyhoví asi skoro všechny.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDSCM je dobry modul, je to byvaly Philips, tedy puvodni originalni modul Cryptoworks! Ale k tomu Technisatu bych opravdu volil Technisat modul.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
Technisat HD8S a Skylink HD007 má pravdu,k Technisatu dej Technisat a je po problému.2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDAhoj,mám presne tie isté zariadenia je pravda že sa občas správajú zvláštne,ale po zobrazení hlášky sa mi programy vždy zobrazia bez problémov. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDjá jsem jenom blbej amatér, ale co vím a co jsem přečet na něm. fórech, tak s těma modulama SCM byly velký problémy v rakousku při příjmu ORF, která taky používá cryptoworks. až takový, že mascom nabízel za určitej poplatek předělání na alphacrypt software (ty moduly jsou hardwarově stejný a firma SCM nebyla schopná k tomu vydat funkční firmware)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
007já bych radší volil místo modulu navíc přístroj s ini čtečkou,který umí skoro všechny systémy kodování bez modulů a to je věc!! R^ A UMÍ JEŠTĚ O NĚCO VÍC NEŽ ten Technisat.Každá věc navíc,vždy někdy dělá problém. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDteď už ta firma SCM snad neexistuje a prodává se to už dlouho pod značkou SmarDTVVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDdokonce v tom rakousku byla i rozsáhlá výměna těch SCM modulů, právě kvůli těm problémům. docela si troufám odhadnout, kde ty moduly asi skončily :laughing: více o tom např. zde:www.kfe.at/av0703.pdf Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDPoužívám tento přijimač se dvěma moduly Technisat (2 karty) a nevzpomínám si, že by HD programy někdy dělaly problémy. |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDjasně. já taky nemám s technisat modulem nejmenší problémy (pro změnu na tom homecastu). jsou skvělý. taky jsem zkoušel celkem tři druhy (scm, mascom easy twin a technisat). ten technisat chodí na HD programech stejně dobře, jako kdyby to vysílalo FTAVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:Technisat HD8 a Skylink HDJa sice modul SCM používám v TF 7700hsci,bez problému.Je normální aby se tak zahříval,když ho vytáchnu tak má asi tak 80°C.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDto bude asi normální. tenkrát sem někdo dával i foto cslink karty, která byla černá jak topinka (opékač byl v tomhle případě modul od mascoma)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDDiky za rady. Asi me ta tisicovka nezabije a koupim modul technisat. Nebo jeste zkusim reklamaci. |
lastopia
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDzkus reklamaci. záleží na koho narazíš, mě normálně vrátili peníze i když jim bylo jasný, že v některejch přijímačích to funguje třeba naprosto bez problémů (což je asi určitě pravda). záleží prostě na tý kombinaci, jak si navzájem rozumějVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDKamarád má podobný problem, pouze u HD programů/skylink/zničehonic přestane jít jakýkoliv HD program, obraz zmizí ale jde pouze zvuk!Pomohlo vypnout-zapnout.Ale začalo mu to dělat cca 2*týdně tak sem skusil smazat všechny programy a znova nahrát,vyndat originální modul s originál kartou jak při zapnutí i vypnutí volal sem na hotline skylinku tam znova naskenovali kartu a závada se projevila opět dnes,ale tvalo mi to cca 1hod než sem mu to nějakým způsobem rozchodil-vypínal zapínal a nějak se to chytlo.Ale po dnešku sem v koncích nedej bože abych zase k němu šel ,znova tady si už začínám nevědět rady.Má tu samou mašimu jako já-že u mě to nic zatím nedělá zaplatpánbůch.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDJak už někdo psal, dej tam modul nebo moduly Technisat a máš po problému. Sám jsem měl dva moduly Irdeto a po výměně za moduly Technisat je i přepínání mezi programy u HD8-S rychlejší. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@ juzekJuzku, nechci být jedovatej, ale podobné problémy například Vantagisté neznají :bomb: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
NervošNevím jsem dnes nějak unavenej. Ale...... Vyvoláváš mne ze spaní? Nějak nevím k čemu ta reakce? Já někde chválil technisat či snad Vantage, nebo jinou značku?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8S a Skylink HDJa mám s prijímačom HD8-S modul MASCOM TWIN EASY.TV (SIM SkyLink + Veľká CSLink) a po upgrade fw v module a pohraní sa s nastaveniami to chodí výborne.Mal som aj SCM, ale v kombinácii s tým MASCOMom to robilo psie (kockované) kusy kedy sa mu zachcelo, tak som ten SCM s radosťou predal na inzerát... ...u toho SCM sa nedali ani vypnúť hlásenia... ...ináč ten SCM mi chodil v TechniSate DigiPlus STR 1 bez problémov, ale tam bol osamotený (tie nevypnuteľné hlásenia ma však štvali!). |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |