![]() |
|
řepínání Astra l9 a Astra 23Prosím poraďte. Na přístroji Homecast 3000 FTA mám 2 LNB na zmíněné družice Astra 19,2 a 23,5, Nyní při přehození čísla programu mi přístroj se vymazal, při novém ladění Autoscanem se naladí obě družice, samozřejmě zvlášť, ale bud hraje družice Astra 19,2 a při klepnutí na program z družice 23,5 se objeví, že program není k disposici a nebo když znovu naladím autoscanem 23,5 a chci nějaký program z družice 19,2, tak opět není program k disposici, Satelit tedy tyto družicenepřepíná i když jsou naladěny. Nevíte čím to je a jak se porucha dá odstranit? Děkuji za odpověď. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: řepínání Astra l9 a Astra 23Mrkni se na nastavení diseg lnb |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: řepínání Astra l9 a Astra 23Mně to dělalo to samé. Ale v továrním nastavení jsou tyto družice v základu. Já jsem potřeboval nastavit 23,5 a Thor. Podařilo se mi to až po mnoha pokusech , i když jsem měl diseq v pořádku. |
ODORICUS
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE:přepínání AstraPři použití kabelu CB 130 některé relé a monobloky nepřepínají. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: řepínání Astra l9 a Astra 23Problém je v rukách, "při přehození čísla programu mi přístroj se vymazal" ? Sám od sebe ? DiseqC nastavení patrně bude vymazáno také, nastavit znovu a před tím pročíst návod k použití ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
![]() |