Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC DIRECT THOR

INFOLINKA UPC DIRECT POTVRDILA TIETO NOVE TV PROGRAMI NA THORE STV2, JOJ PLUS, TV DOMA, A DALSIE TV AKO CINEMAX2, FILMBOX EXTRA.... LUDIA TES ME SA :O

BASE100
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC DIRECT THOR

před psaním zkontrolovat, zda máte vypnutý CAPS LOCK.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Re: Upc direct thor

Ok :bigeyes:

BASE100
Registrace: 8/2009

UPC DIRECT THOR

já hlavně doufám že tam zařadí sport2 a eurosport2 Bundesliga.Má někdo o tom nějaké info?

dawis
Registrace: 4/2009

nechtel jsem se k tomuhle vyjadrovat, ale drobnou poznamku dam

zakaznicka linka neni od toho, aby prognostikovala neco co se objevi v budoucnu, ma slouzit k reseni aktualnich problemu, upozornit na probihajici akce, atd atd... osobne bych se hodne divil, kdyby nekdo ze zamestnancu rekl to co si napsal, duvod proc rozepisovat nebudu

... SPI channels v ramci dvb-s je trosilinku komplikovanejsi, asi jenom to k tomu reknu ;)

to dawis: pockej si na oficialni PR, i kdyby jo, tak to natvrdo tady nikdy nenapisi... asi proto existuji PR oddeleni... kdo si pocka ten se docka

at se dari, ahoj...

btw: ne vsem dnum je konec, a svetlo na konci tunelu se blizi

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

tesime sa, mame predcasne vianoce :))) :))) :))) :)))

PEPE8989
Registrace: 12/2007

to alfasex

Keďže som abonentom UPC, a chcel som dať výpoveď, lebo mi tam chýbali stanice STV2,STV3, viem že BASE100 píše pravdu, teda predpokladám. Na infolinke sa fakt veľmi nechcú baviť, ale práve na to ma nahovorili pri mojej výpovedi, že na novej družici pribudnú tieto a ďalšie programy. Takže som to zatiaľ nezrušil. Dúfam, že som nenaletel planým rečiam :-)

Marosh
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra