![]() |
|
Anketa: Zabalené,či nie?Balíte svoje dialkové ovládače do ochranných fólií/obalov,alebo hned po zakúpení zariadenia sa obalu zbavujete?...nie som nicim nadopovany,zaujima ma jednoducho vas nazor. Kto povazuje tuto otazku za blbost,nech sa radsej ani nevyjadruje... Satmaster-RM
Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC,
Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II
Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300
|
Satmaster
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 571 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@patTo dosť záleží od konkrétneho typu uni-DO. Hlavné komerčné značky (Onkyo, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sony,...) idú ovládať poväčšinou bez problémov, uni-DO využíva internú databázu kódov (povelov). Horšie je to už pri menej známych alebo rozšírených zariadeniach. Treba pozrieť do manuálu k uni-DO, či tvoje požadované zariadenia podporuje. Ďalšia možnosť je dohrať "neznáme" povely z originálneho DO, ale uni-DO musí túto možnosť podporovať.Asi najuniverzálnejšie sú uni-DO Logitech Harmony, považujem ich za naozaj inteligentné DO. Pri programovaní využívajú rozsiahlu internetovú databázu zariadení a zatiaľ som nenatrafil na zariadenie ktoré by nezvládli. V ponuke je celá škála modelov od cca 30,- EUR. Osobne používam dosť luxusný model Harmony One a max. spokojnosť. Zoznam podporovaných zariadení je možné preveriť na stránke výrobcu : http://myremotesetup.com/ |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Anketa: Zabalené,či nie?Z toho kvanta sat. prijímačov čo som mal za 20 rokov mi zostali cielene iba DVA.Všetky ostatné teda logicky mali ďalšieho majitela. Pretože je rozdiel zbavovať sa novej a použitej elektroniky , tak zásadne nestrhávam ochranné fólie a obaly z D.O. u predmetov, ktoré si nemienim nechať natrvalo.. Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 744 |
![]() |
|
RE: Anketa: Zabalené,či nie?Trosku offtopic, ale nie tak uplne: Asi 15 alebo uz aj mozno 20 rokov dozadu som u jedneho experta na malej dedine v obrovskom zariadenom poschodovom dome videl koberce prikryte igelitom, aby sa neoslapali; na sedacke mal tiez nejake vrece, nech sa sedacka nezoderie, ale uplne najlepsie boli na sebe (!) polozene dva rovnake farebne teslacke TV, lebo on na to mal a co ked sa mu jeden pokazi. Ale bol stary mladenec, furt bol niekde na cestach (a ked nie na cestach, tak vacsinou na vinici), ~45-50 rokov a zil tam v jednej izbe na prizemi s malou ciernobielou telkou pri posteli a vedla v malinkej kuchyni zili jeho rodicia, co mali aspon 80 rokov. Clovek si prepil pecenku, takze uz nie je. Ale ci mal v igelite aj dialkove ovladanie, to si uz fakt nepamatam.Vantage 1100s HD, Gibertini 100 Al red, SG2100 24.5W-53E, 42PV600E
|
harmi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
:-DTelevize/Sat bude na odpis a ovladač stále jako nový, to má tedy cenu, to že se něčim propláchne se stane ale pokud se to v čas promeje lihem či dest. vodou tak to ovladač nese hrdě :-) |
Killercek
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 424 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |