![]() |
|
MTV czechTak je to tady,jak se vám líbí :lookaround:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
RE: MTV czechSouhlas se Sony.Vybavení atd.údajně super ale výsledný obraz u příjemce děs a hrúza !!! Rv :( |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
peťou mna txt nejde zatial🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: MTV czechJo, teletext už nejde, avšak v noci išiel na stopero. :8) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: MTV_ part2neotravujte stale sMTV je to program pro puboše |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: MTV czechTeletext už zas ide. ;) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
World Music Channelnevi nekdo, kde se da ted naladit World Music Channel ?drive jel z 53E, ale jakoby se po nem slehla zem :( podle jejich webu k zadne zmene nedoslo, ale ja ho ted proste nenaladim :crying: |
AgentJ
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: MTV czechTrošku bych víc ocenil, kdyby tam bylo mnohem víc hudby. Nějaký sračkojední bláboly mě fakt nezajímají. MTV je hudební televize, ale co z toho udělali nemá někdy fakt s hudbou nic společnýho. Kde jsou ty zlatý časy MTV! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: MTV czechpresne jak znalci MTV zde hovori zlata 80.leta dnes je to kanal o nicem.cemu davam palec nahoru tak to je format obrazu 16:9 ale nevim jestli budou vsechny porady takto vysilany tot vse preji prijemny den. ;) |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: MTV czechU mne to na skylink kartu(základ mně běží)nenaběhlo.Tak že asi jen s nějakým balíčkem.Tak jen sleduji,o co přicházím. :) :) :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
@ imagenie 80-te ale 90-te roky pokiaľ ide o zlatú éru MTV v Európe |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: MTV czech.....jaká MTV Czech???!!!! Myslíte ten kanál, jak jsou tam, podle programu na pár dní dopředu, samý hovadiny, kde si dovolím uvést jednu, která snad trumfuje všechny: Paris Hilton - moje nová nejlepší kámoška.....Prosím pěkně, může mi někdo říct, kam spěje generace náctiletých, když jim nutíme takovéto hodnoty??? Ano, pravda, nemusí se na to dívat. Tedy, dopadlo do stejně, jako v Něměcku, Rakousku a asi všude, kde je lokální MTV a vycházejí ze zámořské (=stupidní) verze MTV. Kanály britské MTV (Unlimited pack) jsou stále výborný, nevysílají už sice Braun TOP 20, ale pravidelný charts si tam člověk najde, pokud jej to zajímá. Ale hlavně - MTV Hits, Dance jedou jeden song za druhým bez nějakých (nevhodné slovo)ních miniseriálů či motokrosu v hale.....Zdravím všechny příznivce skutečnýho MTV, kterýmu se česká verze nepřiblížila ani na dohled. Alespoň českýmu Óčku zvýší sledovanost :-)) |
kmasek
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
@kmasekTen název tématu je správný,to že pod značkou MTV vysílá majitel licence samé nesmysly,tak to je pouze jeho ostuda.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: MTV czechMTV fakt slabota obraz ten nejhorsi v paketu, malo dobrych pisni a same hovadiny. to co mladi jeste neumeji tak tady se mauci. nic konkretniho pro zivotRv |
burinka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |