![]() |
|
Optibox cx pvr ready extra - settingNemohl by mi někdo pomoci s tím, jak na uvedeném přístroji uložit a poté obnovit v jiném přístroji setting (hlavně seznam stanic) přes usb klíč.Zkoušel jsem přes menu uložit jak systémové data, tak servisní data (jiná položka v menu USB nebyla). Poté jsem na druhém přístroji dat Stáhnout data z USB (oba soubory) a bohužel se nastaveni na tomto přístroji neprojevilo... :(( Děkuji za každou rozumnou radu co s tím... :lookaround: .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
re:Je to jednoduché,tvůj postup se zdá dobrý.Jsou dvě možnosti-záloha programů,nebo celá záloha včetně SW.Normálně to odešli na "flešku" a při jejím vložení do dalšího přístroje ti vyskočí možnost aktualizace.Jestli jsi to takto dělal neúspěšně,tak zkus vypnout/zapnout kolébkouKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Optibox cx pvr ready extra - settingděkuji za reakci. Bohužel jsem postup několikrát opakoval a nic. Ještě odpoledne zkusím vypnout a zapnout zdroje jak radíš, ale skoro už přestávám věřit. :((usb klíč mám v pořádku, protože sw se aktualizoval bez problému... tak už fakt nevím... :crying: .................
|
kaspi
![]() |
|
RE: Optibox cx pvr ready extra - settinga nebude to nahodou tym,ze si pouzil nekompatibilnu databazu ? Do starej verzie fw asi tazko nahras zalohu z novej verzie a naopak. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
Už to jde...Takže jsem začal pěkně od začátku, nahrál jsem na druhý přístroj stejnou verzi sw, přístroj jsem vyresetil a nahrál jsem FDU data (servisní) a už to jede!!! Tak jsem zkusil ještě u kamaráda nahrát stejná data, ale na přístroj Optibox cx pvr extra hdmi a šlo to taky.Takže mě to fakt připadá, že se nejprve musí aktualizovat soft a teprve poté nahrát nastavení. Díky moc za reakce a třeba tato zkušenost taky někomu usnadní život R^ .................
|
kaspi
![]() |
|
![]() |