Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pomoc nainstalovat Německé kanály

Dobrý den, mam takový dotaz.Mam Golden Interstar 7800 CRCI a vždy mi šli všechny německý kanály jako Eurosport, DSF, ZDN atd i ty ostatní kanály co jsou volně přístupný, ale teď jsem si objednal sport 1, Nova sport atd, nainstaloval jsem to a rázem mi nejdou ty německý kanály, ale ty nový mi jdou, stejně tak jako český kynály, Očko atd. Dokáže mi tady někdo prosim poradit, mam to nainstalovaný na Astra 3A a mam zvoleno Mini B. Mam to nainstalovat jinak, moc moc děkuji za odpovědi.

Hrdla
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pomoc nainstalovat Německé kanály

Mas pravdu to ZDN fakt nejde... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pokud mas pouze prijem z astry na 23.5 tak ti nemecky programy nepujdou bez hd prijimace a jsou kodovany musis dat druhy lnb na prijem astry 19.2 :8)

uai1
Registrace: 10/2007

A smim se zeptat, jak to mam udělat to druhy lnb na prijem astry 19.2, Já se v tom tak nevyznam

Hrdla
Registrace: 9/2007

Pokial si nerobis prcu,plati co napisal uai1.Mozes si to overit hore v prehladoch.Musel si pohnut parabolou na 23,5E.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Montážníci to umí,proč to řešíš na netu.Zavolej firmu a jistě ti to udělají ke spokojenosti. :razz: ;)

zzaner
Registrace: 9/2006

koupis lnb,diseqc lepsi hned4/1 kdyby se pridaval dalsi a Držák pro 2-3 LNB a kus koaxu ,zapojis ,nastavis a v satelitu nastavis prepinani :8)

uai1

uai1...už mu to jednou šlo, tak mu neraďte, co má koupit a čtěte příště pozorněji !

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach

jak ty vis ze nema 1 lnb a ted neotocil parabolu na 23.5 :8)

uai1

uai1

Jo, omlouvám se, máte pravdu, přehlédl jsem pistaelův druhý příspěvek.

Tondach
Registrace: 3/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra