![]() |
|
Kabelovky vs. orbitPřed dvěma týdny jsem tu měl dotaz, jak u syna v paneláku vyřešit příjem TV pro placku v obýváku a dvě menší TV v dětských pokojích.Digitální UPC mu dala nabídku za 450 Kš na základní balík, vč. pronájmi resívru a signálu k dalším TV při podepsání smlouvy na rok. Tak jsem to byl očíhnout. Kvalita vysílaných programů velmi dobrá, u mnohých o třídu o dvě kvalitnější, než ze Skylink, např. Viasaty. Bydlím ve vidlákově, tak jsem na satelitním příjmu závislý. Po letech dohadování s UPC Direkt jdem přešel ke Skylink a byl jsem jejich velký fanda. Ale přidávání některých programů i MTV, i ta dnešní věštírna, to je kvalitativně a promiňte, i obsahově super bída. Vortimond měl pravdu, 23,5°se blíží pomalu a jistě 1°. Programová skladba Skylinku nebyla špatná, i kvalita vysílání u některých stanic je hodně dobrá. Nekvalita stáhne Skylink brzy na úroveň Direktu a Digi. Ke škodě všech. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Kabelovky vs. orbitNaprosto souhlasím.Přidáváním těchto nesmyslů jde kvalita ostatních nepatrně dolů. Bohužel doznívá krize a my co chceme kvalitu jsme v menšině. Takže můžem jenom brečet nebo se učit cizí jazyky. Popřípadě zapomenout na lepší televize. Ale je řešení. A to rozdělit programy na transpondérech a udělat 2 placené sd balíky. Jeden tp max 5-6 programů z nejkvalitnějšího zdroje, druhý tp zbylých 15. Hádejte, který bych si platil. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kabelovky vs. orbitdisney channal ze tomik |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
![]() |