Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Azbox a Skylink karta

Stiahol som si nový setting a fungujú mi programy len z frekvencie 11 797 H./JOJ a spol/Na ostatných ukazuje len silu signálu bez EPG.S týmto prijímačom som v úplnom začiatku,takže každa rada dobrá.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Azbox a Skylink karta

A co na to prodejce? Jiste ma na svem webu plny support pro sve zakazniky.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Azbox a Skylink karta

Vďaka za radu ale s Linuxom som prvý deň ale budem sa učiť.Teraz mi už nejdu ani ostatné. ;P

datcom

datcom

google a "forum sat digitalne"

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Azbox a Skylink karta

Zrejme to bude mať niečo spoločné s pluginom.Najlepšie je sa to naučiť na vlastnej koži.Teraz som v práci až zajtra.

datcom

@007

Této reakci nějak nerozumím,máme zde konkrétní problém se satelitním příjmačem,který má legální kartu a ty jako osoba,která zde musí jít příkladem odpovíš takhle pro tohle fórum odpudivě.Promiň nechápu :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

martin5

To asi vonět nebude.
R^

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

To není o vůni,ale o kvalitě zde na Parabole!
Přece všichni máme zájem o co největší možnou oblíbenost tohoto fóra R^

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

@datcom

To tím myslíš sílu signálu,bez EPG?Kvalita nic?Nebo,máš proladěné a uložené všechny potřebné frekvence?Tady se pokus začít.

martin5

martin5

Mylis se, neni duvod proc bych ja mel jit prikladem a ihned kazdemu na stribrnem podnose vse davat. Ja mohu vyjadrit nazor jako kterykoliv ctenar. Takze ma otazka byla spravna, tam kde ten cerep nakoupil, tam se mel nejprve ptat. Slusny prodejce poskytuje support pro sve zakazniky, a jeste kdyz je to legalni tak neni co resit. Pak se pouzije google a zacne se o tom neco hledat a pak muzu polozit zcela konkretni dotaz, kde uvedu co tam mam nainstalovano, co jsem zkousel a co me nefunguje atd.

007

do prkna dřevěnýho

patří tam "co tím myslíš" :-/

martin5

@007

...a je to tady zase "cerep" :-/
Tímto přístupem shazujeme uživatele určitých značek někam :(( Jinak s ostatním máš samozřejmě pravdu.

martin5

to 007 to si tím chtěl říct?

Takže lidi vůbec jsem nechoďte se na nic ptát. Ptejte se u těch co jste si to koupili. My vůbec nějakou návštěvnost na tomto webu nechceme. Váš 007
S tímto webem to jde od desíti k pěti pod tvou účastí, osobně znám člověka co si ho třeba vyhodil na čas neprávem, zamysli se nad sebou člověče - a o tobě - tohle hovoří za vše, když si tady dostal padáka přímo od paraboly
https://www.parabola.cz/forum/topic-33543/
Hlavně že: Kazen a poradek je to hlavni!

Standa2
Registrace: 5/2005

Pre 007

Nic v zlom admine, avsak ak clovek nechce, nema chut pomoct alebo nevie, tak sa nech radsej neozyva. Logika normalneho slusneho cloveka. Lepsie nenajst ziadnu odpoved a ppomoc ako najst iba kopu veci, ktore spinia ci daneho uzivatela, alebo techniku, ktoru vlastni.
Kazdy si kupuje podla toho co chce a ake ma potreby. TIEZ MAM DM8000 A MAM JU NA 55cm CRT ORAVA 551! A ver, ze to u mna nie je o tom, ze na placku nemam, ale o tom, ze som DXer a bavi ma signal zachytit, nie na to cumiet. A ak ma uz nieco aj ozaj zaujme (napriklad taky 40*W a Juzna Amerika), tak mi na to cucanie ta 55 aj staci. Nie je to totiz na com sa to zachyti/pozera, ale na co sa pozera. Ver, ze vidiet ranne vysielanie z La Paz je daleko zazivnejsie, ako sledovat Nova HD spravy :) :).

Ako admin by si tu mal byt prikladom (dbat na to, aby sa tu ludia neurazali a vladol poriadok) a nie ako uz povedal kolega odpudivim prikladom. Tiez tu chodim rad, avsak nie je to jedine forum.. Je to ako s obchodom. O com to je ak nema kupujucich.....
Alebo povedane jednoducho sedliackym rozumom: Ak by sa vsetci zachovali tak, ze by neporadili, tak potom i to googlovanie by nebolo. Vsak tam kde nic nie je, sa nic nenajde!

P.S.: Chcel by som vidiet tich predajco, ako sa hrnu pomahat pri kazdej blbosti. kazdy ma v praci svoje starosti... a nie je nad to sa ucit sam. Hoci i na vlastnych chybach. Inak potom budu existovat predajcovia, ktori si zapytaju XX KC za blby update keys na (nevhodné slovo) ako sa to tu uz viac krat spominalo :D :D. Rv Rv Rv

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Aspoň trošku si dovedu představit předpoklady práce administrátora fóra: jakousi odpovědnost, pilnost (opak lenosti), trochu i organizační vlohy a pochopitelně i odborné znalosti. A to všechno, kromě toho, co jsem zapomněl, za málo, nebo za nic, často za hubování a nevděk. Málokdy se dostane adminovi chvály. Nadruhou stranu si ta činnost žádá spoustu taktu, trpělivosti a má dost nároků na psychologii. Všichni čteme, ještě, že se většinou nevidíme, jak se tu projevujeme.
Ale to je jen obšírný úvod k otázce: jaké má toto fórum poslání? Nechce se mi věřit, že je důmyslnou reklamou zboží, prodejců a služeb. To by, podle mého dojmu, nebylo ani moc úspěšné. Zjednodušeně řečeno, je určeno hlavně profesionálům pro profesionály, nebo pro rady profesionálů amatérům, pro amatéry klábosící s amatéry za občasného blahosklonného usměrnění profesionálů?
Nevím, někdy to vypadá, že by se tázající měl nejprve zúčastnit - po nezbytném studiu - zkoušek z technického minima a ptát se až po souhlasu některých místních veličin.
Nicky těchto, k ostatním hyperkritických VIPů, si dokáže připomenout i méně častý návštěvník fóra.
Rozhodující je účel každé činnosti. Výše je zmíněný dost výjimečný thread, ve kterém se jeden opravdu důležitý a užitečný admin zmiňuje o tomto fóru jako o fóru, které by mělo být "pro lidi dobré vůle". Nevím, jestli to parafrázuju přesně, v každém případě mě ale tato vize zůstala v palici. Myslím si, že by to tak mělo být. Přestože, nebo právě proto, že doba není jednoduchá. Opusťte mě tak dlouhý canc.

knawi
Registrace: 3/2007

martin5: Ale ne nic se neshazuje, je to pouze vyjadreni osobniho nazoru, ktery muze mit kdokoliv, nekdo ho zase povazuje za spickovy a bezproblemovy stroj, to je jen otazka nazoru ...

standa2: rad se hrabes v minulosti a rypes do druhych? Co bolo to bolo, terazky je situace jina. Laskave me nevkladej do ust co jsem nikdy nerekl. Navstevnost potrebujeme, ale ne za kazdou cenu a ne za cenu ze tady bude "neporadek", fura spamu, kravin, lenivcu apod.

sato: Ale ja jsem mu odpovedel zcela logicky a na sve odpovedi trvam, laskave si precti co jsem pak napsal, jak ta otazka ma byt polozena!!! Pak by byla i jina odpoved.

No ja mam taky k DM8000 pripojenou CRT, to koukas co, protoze ta bedna jede jako vino. A jak vypada vysilani z La Paz taky znam, ale ty skvele programy ktere tam kdysi byly uz jsou davno pryc, snad jen obcas odkoduji Televen a na feed kanale AdHoc pusti nejaky film.

Jo a takovy prodejci existuji co chvou za update keys, je to prace a tohle je kapitalismus, nikdo nefunguje jako Matka Teraza, bohuzel to je realita.

007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra