![]() |
|
Očko bez signáluProsím,neviete mi niekto poradiť,čo môže byť príčinou toho,že mi nejde signál na Óčku a pritom všetky ostatné programy na Skylinkovej karte signál majú.Mám prijímač Openbox 810 a prijímam signál z dvoch parabol s použitím diseqc prepínača. |
yril1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Re: Očko bez signáluOčko není závislé na žádné kartě, vysílá volně. Právě ho mám puštěné.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluTo ja viem,že nie je závislé na žiadnej karte.Ale ide o to,že nemám signál.Aj ostatné volné programi mi idú. |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluMám druhý Openbox 810 s otáčaním a tam mi Óčko tiež ide. |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluMôže byť na vine konvertor,keď ako píšem všetko ostatné mi ide? |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluMóže. Ale prvně na něm zkus jiný přijímač.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluKaždý program má v seznamu TP svůj mateřský. Pokud onen mateřský TP změníš /z neznalosti prostředí/, pak se stane přesně to co popisuješ. Najdeš v seznamu TP pod Astrou 23,5Etransponder s parametry 10862 MHz, Horizontal, SR 22000 ? Jáké parametry máš zobrazeny při stisknutí tlačítka "Info" na onom nefunkčním programu Očko? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluNeviem,či dobre tomu všetkému rozumiem,ale ja mám Óčko stále naladené na tom istom TP čo mi predtým išlo,ale po prepojení cez diseqc prepínač na dve paraboly mi to začalo haprovať.Myslím,že spočiatku mi ešte sem tam nabehlo,ale po určitej dobe nič.Frekvencia a ostatné hodnoty sedia.Začalo to vlastne tým ako som pripojil prijímač na 2 paraboly. |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluAj prepínanie medzi parabolami mám akési problémové.Pritom všetky nastavenia mám na 99% také ako som nastavil pred pár dňami môjmu švagrovi na tom istom prijímači a tomu to šlape normálne.Možno niekde robím len drobnú chybu,len prísť na to kde? |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluVyměň kabel,zkus dotáhnout F konektory. Řešil jsem podobný problém. |
sortimkv
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluA ešte jedna vec.Bude to možno aj pre múdreho Tomika535.To som vlastne ešte zabudol spomenúť.Signál mi ide z duálnych konvertorov na dva prijímače.Jeden je spomínaný Openbox 810 a druhý Humax CRCI-5500. Ani na jednom nejde uvedené Óčko. |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluTen kábel môže byť dobrý nápad,lebo som ho odrezával z jedného dlhšieho,ktorý bol na neznámom mieste prelomený.Ale prečo mi potom ide všetko ostatné??? |
yril1
![]() |
|
ktorý bol na neznámom mieste prelomenýpreboha luďiaaký kábel za akú cenu si rozřezával očko mi jeden čas vypadávalo jako první, kvůli špatně seřízené parabole, pak to může být lnb, pak diseqc, pak kabel a v neposlední řadě konektory, hezký večer... no, nebo je rozbitý, lebo zle naladěný satík ;) |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluČo ty si za človeka veris????????????????Naozaj poriadny čudák!!!!!!!!!!!!!! |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signálumnoyril1 ťažko povedať, tatko slovák mamka češka, som volaaký zmeťený ;) jen se snažím vyjádřit názor o tom, že : hledání problémů v přenosu jakéhokoliv signálu a to bez jekékoliv měřící techniky samozřejmě jde, jenže těžko a zdlouhavě, ovšem jestli tě tvůj čas netlačí, tak prosim... |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Očko bez signáluZkusil bych hnout s elevací. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluParabolu mám nastavenú na 100% dobre.Išlo mi tam Óčko niekoľko rokov.Až teraz,keď som tam dal duálny konvertor a prepínač,tak mi to prestalo ísť. |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluCituji:"Parabolu mám nastavenú na 100% dobre.Išlo mi tam Óčko niekoľko rokov.Až teraz,keď som tam dal duálny konvertor a prepínač,tak mi to prestalo ísť."To je jak špatné vtip. Tak tam vrať ten původní konvertor a hned budeš vidět kde je chyba. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Očko bez signáluAsi najrozumnejšia odpoveď ktorú som dostal na tomto fóre colombo.Uvažoval som nad tým samozrejme aj ja,len si musím nájsť na to čas.Aj tak Ti ďakujem za radu.Vieš nepoznám celkom ako pracuje konvertor,preto stále nerozumiem,že ak naozaj nie je v poriadku,prečo ide všetko ostatné?Rozumieš tomu? Samozrejme,že vyskúšam iný konvertor,lebo aj ja vidím zatiaľ chybu len v ňom. Ešte raz ďakujem. |
yril1
![]() |
|
RE: Očko bez signáluVe funkci konvertoru se nevyznám. A ani to nepotřebuju.Pokud funguje - je všechno v pořádku; pokud nefunguje, tak je nejjednodušší ho vyměnit za nový (osvědčený) kus. Já jsem amatér, který se satelitem pouze baví. Něco už za ty roky znám, ale pořád plavu na hladině a nepotápím se do hloubky satelitního přijmu. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
![]() |