![]() |
|
uzamčena diskuse AZbox - datcomnevím proč bylo uzamceno.datcom- jestli ti jede joj tak to s pluingem nemá nic společného a máš ho správně. A celkem by mě zajímalo kde mas chybu. Skusil bych smazat kanaly a načíst své ze sat. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
uzamčena diskuse AZbox - datcomNetušil som, že rozpútam taku diskúsiu.Satelit je moje amatérske hobby a začínal som v 1991 alebo 1992 otáčaním z Astry 19,2 niekde na 14 záp.kde vysielal Polsat,to bolo radosti a to bolo o niečom inom. Dnes je to "kapitalizmus" a pre nás "amáterov", ktorý sa tomu venujeme len vo voľnom čase oveľa náročnejšie.Ale o to potom človeka teší"keď mu to ide ako má".Ešte som v práci ale budem skúšať vymazať celý setting/ešte neviem ako / a načítať to všetko ručne.Prajem príjemný deň. :)VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: uzamčena diskuse AZbox - datcomtovární nastaveníAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: uzamčena diskuse AZbox - datcomKdyby jsi si nevěděl rady, nechej mail, jsem ochoten ti s tím pomoci.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
Pre:juzekMomentálne rodinné povinnosti.mail:datcom@post.skVďaka R^ VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
![]() |