![]() |
|
DHH - odběr prouduZdravím,měl bych jednu prosbu. Mohl by se nějaký vlastník HDD Samsung portable S2 250 nebo 320 BG podívat jaký má odběr proudu. Mělo by to být na štítku na zadní starně HDD. Pořídil jsem si verzi 500 GB a zjistil jsem, že můj Technisat HD8S se při zapojení disku zasekne a končí. Potom jsem se podíval na odběr a je tam na štítku 0,85A což je pro něj asi moc. Díky. |
Houdis
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: DHH - odběr prouduMám 320 GB a na štítku je taky uvedeno 0,85 A. S Digit HD8 funguje spolehlivě. Zkusil jste i druhý USB port? |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: DHH - odběr prouduZkus externí napájení........Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: DHH - odběr prouduZkusil jsem oba USB porty se stejným výsledkem.Při zapojení disku buď vůbec nenaskočí obraz a přístroj přestane reagovat na veškeré poveli nebo se mi podaří dostat až k formátování disku přístrojem a při formátování se přístroj opět zasekne. Zkoušel jsem nainstalovat poslední soft (1271e)+ tovární nastavení, ale nic nepomohlo. Přičítal jsem to právě velkému odběru proudu. Na flashku to náhrává normálně. Díky za pomoc. |
Houdis
![]() |
|
RE: DHH - odběr prouduTohle píšou na stránkách OMKA:USB zařízení bez vlastního napájení je možné používat do max. odběru proudu 500mA! Při překročení tohoto limitu, ochranná automatika HD-8 USB vstup dočasně odpojí, nebo zařízení nemusí být správně detekováno a funkční. Toto je pak nutné řešit pouze napájením HDD s vlastního adaptéru - většinou se jedná o příslušenství balení HDD. HDD Portable S2 500GB váží 170g, 320GB 154g, takže odběr proudu bude asi trochu vyšší. |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: DHH - odběr prouduOpravdu byl asi problém s napájením.Pořídil jsem Verbatim 500GB s externím napájením a zdá se že to funguje. Díky za rady. |
Houdis
![]() |
|
RE: DHH - odběr prouduHoudis napsal:"DHH - odběr proudu Zdravím, měl bych jednu prosbu. Mohl by se nějaký vlastník HDD Samsung portable S2 250 nebo 320 BG podívat..." "DHH 320 BG" :))) Joha, ein is yt "rtarb kínčetáps"? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |