Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Je Panasonic TX-P46G15E dobrá volba?

Tak jsem se rozhodl pro tuto plazmu....myslíte,že je to dobrá volba?uvažoval jsem i nad 50kou,ale ta se nedělá od panasu v 15kovém označení a mě zaujal ten satelit zabudovaný v plazmě....protože potřebuji řešit tv společně se satelitem...myslíte,že je to dobrá volba?díky za odpověď.

hedvik
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Je Panasonic TX-P46G15E dobrá volba?

Ten satelitní tuner by mě osobně nevyhovoval. Raději jsem šel do řady 10E a koupil si HD přijímač samostatně.
Jinak to je dobrá placka a DVB-T tuner má přímo vynikající.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zrovna mám 46G10E a můžu říct, že obraz vynikající. Nechápu jak to tak dobře dokáže interpolovat obraz z analogu(scart). Nicméně už se chystá DM800 :-) to teprve bude.

lukin
Registrace: 7/2007

to lukin - satelit??

OK,tak to rád slyším....a myslíš,že ten satelit má význam nebo ne?Myslím,že to cenově nevychází špatně?Proč by třeba měl být špatnou volbou?Mě se líbí,že je v podstatě neviditelný,nikde nezavazí,jeden ovladač,vše spolu komunikuje,že by to mohlo být super....nebo se mýlím?

hedvik

Ono, záleží natom, kdo co chce. Určitě to bude jen základní přijímač. Takže obyčejným lidem to nejspíše bude stačit. Já sem náročnější, takže to nemělo význam. :-)

lukin
Registrace: 7/2007

to lukin

to rád slyším,že jsi odborník....no,já ti to povím tak,já potřebuju sledovat fotbal a muziku,na filmy já nejsem....v čem si myslíš,že je největší problém toho satu v tv?jsem tam něčím limitován?Díky moc.

hedvik

EPG, Diseqc 1:1, vice CI, PVR, tech omezeni je vic nez dost. Za malo penez, malo muziky...

On Air!

Saxon

to saxon

díky,ale moc mi to něříká....jako že epg to nemá,jo?diseqc 1:1 mi nic neříká,pvr je co,prosím?

hedvik

EPG to určitě má, ale bývá problém s podporou českých znaků u některých programů.
DiseqC 1.1 je protokol, který Ti umožní přepínat více jak čtyři konvertory.
PVR - Personal Video Recorder - možnost záznamu čistého digitálního streamu na připojený harddisk.

Jak napsal kolega, pro běžné sledování českých programů Ti integrovaný tuner v televizi stačí.
Akorát budeš muset ještě investovat do dekodovacího modulu CRW.

On Air!

Saxon

Ahoj.. mna by zaujimalo, aku mas sledovaciu vzdialenost a preco viac preferujes 46 palcovu pred 50 palcovou TV..? Ja sa rozhodujem medzi tymito dvomi velkostami, mam vzdialenost od TV 3 metre a zatial SD signal z Dreamboxu 7000, ale perspektivne planujem HD Dreambox 8000. Ake mate skusenosti s 50 palcami na 3 metre pri SD..?

farbakp
Registrace: 12/2007

U HD programů je to celkem fuk, ale na SD programech bych řekl, že tři metry jsou celkem blízko.
Já koukam ze třech metrů také a uplně mi postačuje 42 palcovka.
Je to muj osobní pocit.

On Air!

Saxon

Ja mam 42 G15 asi týždeň, a k tomu skylink (satelit 23,5 a 19,2), s HD programami a som veľmi spokojný. Super obraz. Nevýhoda: ak chceš mať EPG a satelitný tuner musíš si zvoliť krajinu Nemecko (a ešte asi dve sú možné, ale nie Slovensko či Česko), ale budeš mať zlú diakritiku. Pozri stránku freak.cz tam je toho dosť o prípadných problémoch s touto TV.

klefo

to farbakp + to kiefo

já neprefuruji 46ku,ale v 50ce není 15ková plazma.....já mám vzdálenost cac 4,5m,takže bych raději volil 50ku,ale nejde to...
to kiefo - takže spokojenost?myslíš tedy,že je to dobrý mít sat + tv dohromady,mě se tpo líbí a chci vážně sledovat hlavně sporty + muziku,tak snad by to mohlo být ok...ale díval jsem se na skylink a tam není sport1.....jaký provozovatel by byl pro mě nejlepsí?

hedvik

Kde si přišel na takovou blbost, že Sport 1 neni součástí nabídky Skylink?

Sport 1 (Czechia) sport Č Astra 1G 12070/H 27500 3/4 13133 3120 3122 3 3219 CS Link + SkyLink CRW

On Air!

Saxon

Ak budeš chcieť, tak táto 50-ka má DVB-S,S2. Má naviac aj PIP a PAT. Je to tiež NEO PDP 600 Hz. TX-P50V10E Uvažujem tiež o nákupe.

jupol
Registrace: 11/2009

Ake mate skusenosti s 50 palcami na 3 metre pri SD signale..? Da sa na to pozerat..?

farbakp
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra