Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Prepínanie na Vantage 6000 blbne

Ak modrym tlacitkom nastavim satelit napr. 1W a zapnem nejaky kanal, potom nasledne prepnem na kanal (stlacenim cislic na DO), ktory je povedzme na 13E tak sa prepne na ten kanal. Problem ale je, ak potom s DO skusim prepnut sipkou hore na v poradi dalsi kanal v ramci 13E, tak mne prepne na posledny kanal ktorey mam na 1W.
Vyskusajte prosim tento postup, ci Vam FW 25100 a vyssie takto blbnu. FW 24901 funguje bez problemov.

Este poznamka, ak modrym tlacitkom nastavym "vsetky satelity", cize nemam vybraty ziaden konkretny, tak prepinanie ide bez problemov.

dublaha
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prepínanie na Vantage 6000 blbne

Asi len vec zvyku. Mne osobne príde logické, pokiaľ mám vybraný len jeden konkrétny SAT, že v zozname (OK) a aj šípkami prepínam len v rámci tohoto satelitu. Viac ma štvalo to prepínanie pri starších fw.

Kvinto
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prepínanie na Vantage 6000 blbne

Rovnako je to aj pri FAV skupinách, v zozname kanálov aj šípkami prepínaš len v rámci vybranej FAV skupiny. Tento spôsob ovládania si na Vantage vysoko cením, vyhovuje mi viac ako napr. ovládanie FAV na TOPFIELDe TF7710HDPVR - to sa správa podobne ako popisuješ ty a je pre mňa naopak dosť mätúce...

Kvinto
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra