Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

LNB versus LNB HDTV

Zdravím všechny. Objednal jsem si v e-shopu satelitní přijímač pro HDTV příjem. Až při následném pročítání stránek o HDTV příjmu jsem zjistil, že jsou také speciální LNB s označením, že jsou vhodné pro příjem obrazu ve vysokém rozlišení HDTV. Chtěl jsem se zeptat, zda bude potřeba vyměnit můj stávající LNB za novější s označením že je připraven i pro HDTV. Jaký je vůbec mezi obyčejným LNB a LNB pro HDTV rozdíl ?? Děkuji za informace

erkis
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB versus LNB HDTV

Pokud je tvuj stávající označen jako Universal LNB, pak to vůbec neřeš.
LNB for HDTV je pouze reklamní slogan na lidi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Re:

Ano mám universal LNB starý 2 roky. Tak myslíš, že pokud připojím přijímač na HDTV, bude mi příjem programů HDTV fungovat. Myslím příjem přes kartu skylink a balíček HD plus...děkuji za informaci

erkis

Bez problemov R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

re:

Díky za pozitivní zprávy ... R^

erkis

erkis

ty si Saxona asi nepochopil,proste neni mezi lnb rozdil na vsechny chytis jak sd tak hd

bbcman
Registrace: 12/2005

erkis, aby si to pochopil uplne spravne, na lnb nechytas ani hd ani sd. lnb je zjednodusene receno antena a teprv radio v prijimaci rozezna , ktere z prijatych dat jsou HD ci SD. dokonce HD vysilani muze byt sireno ve formatu dvb-s ci naopak, v modulacich dvb-s2 ktere umi zpracovat jen hd prijimace muze byt vysilano SD v mpeg2. k tomu postaci i lnb z roku 1996 ktery je vhodny na vrakoviste ci do muzea.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs, nekaž mi kšefty, mám lnb, koax a F-ka hd ready. Je to fakt poznat. Jsou o 100% dražší!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to sou ksefty leda pro tebe. musis tedka prejit na smecko vetsiho kalibru a tvrdit ze mas ultraHD kabelaz a ze HD ready bude do roka prezitek

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

HD ready je prezitek uz ted, musi to byt full HD kompatibilni :)

J a
Registrace: 7/2005

Hd programi jedou i na mé dva dvanáct let staré konvertory Alps šumové čislo 1.0

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra