![]() |
|
skylink a pokrytieahojte, konci mi upc, (jedine od upc a digi tv mam signal/barcelona), pozvolna sa astra3a blizi ku svojmu koncu, neviete niekto ci su v plane prestupy stanic z 12565 MHz na iny transponder? resp. ak buduci rok sa ziadne zmeny neudeju, nezostava nic ine ako pozerat na bitrate 1,5MB/s z thoru... |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
ludopo pripade od T-Com SK MAGIO TVhttps://www.parabola.cz/clanky/3737/satelitna-televizia-magio-sa-uz-stava-realitou/ zdar |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: skylink a pokrytiemagio sat pojde s Amosu tak neviem aky mas signal. ale ako to bude s objednanim tejto sluzby v zahr. tak to si musis zariadit sam |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: skylink a pokrytieJá řeším úplně stejný problémy. Dotazoval jsem se na SES Astra, satelit Astra 3B už je prej vyrobenej, ale s jeho vynesením se čeká na příští rok. Jestli se ale na něj přesunou transpondery Skylinku, to není jistý, ta krňavá potvora 3A má před sebou ještě dvouletou životnost. Nejlepší by bylo, kdyby na ní nechali jenom transpondery německých kabelovek, pro který byla vyrobená, ale to je jenom moje zbožný přání.Bejt Tebou, řeším to půlroční předplacenu kartou UPC a pak se uvidí. Lepší než nic ... i když přepnout z HD kanálu Skylinku na ČT1 u UPC, to je psychickej otřes :O |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
@hellasasi mas pravdu, nezostava nic ine len cakat kedy to ti babraci ktori to prestahovali na astru3a napravia. |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
![]() |