![]() |
|
Satelitni komplet HUMAX HD PLUSJako totalni laik jsem se chtel zeptat jestli nabizena sestava na http://eshop.skylink.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=463 je aspon trochu OK, protoze cena je docela dobra. Pripadne mi nekdo muze navrhnout alternativni sestavu pro HDTV prijem se skylink. Predem dekuji,Otas |
Otas78
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet HUMAX HD PLUSS arivou 200 budeš koukat na to samé o 2 a půl levněji. Ale jinak je cena dobrá.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet HUMAX HD PLUSnevýhoda je, že pro něj nemáš prakticky možnost si vybírat firmware (protože se snad vysílá jedině na astře 19E - nikde na stránkách ke stažení není). potom taky nemá možnost zadávat PID. neumí nahrávat. ale tohle pro příjem skylinku a tý německý astry 19E pochopitelně vůbec nepotřebuješ. má údajně takový dobře provedený a příjemný menu. celkově je to prostě takovej očesanej stroj, aby splňoval to nejnutnější. existuje na webu i recenze v češtině, určitě jí bez problémů najdešVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet HUMAX HD PLUSDik za tip na Arivu. Jen nemuzu nikde vycist jestli Ariva podporuje prijem ze dvou ruznych satelitu s dvema ruznymi dekodovacimi kartami (skylink + cyfra+) |
Otas78
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet HUMAX HD PLUSVyhodou je, ze ziskas VELMI spolehlivy stroj, zatim jediny co za neco stoji, funkcni a bezproblemovy. Zkusil jsem toho hodcne, ale pokud to mas na koukani Skylinku, chybu neudelas. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet HUMAX HD PLUStak to je fajn, on je to takovej sympatickej přístroj ten humáč. jestli má stabilní soft a dobrej obraz v SD i HD, tak co od toho kdo může chtít. potom je to docela super za tu cenu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |