, sekce: Zkušenosti |
|
rezerva/ kvalita signaluAku rezervu davate pri ladeni konkretneho TP/druzice resp. s akym poklesom signalu vplyvom pocasia treba ratat? je rezerva 30% pri tp 12565 skylink dostatocna? resp. mam kvalitu 80% ale prijimac ide bez vypadkov do cca 50%... |
jooky21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 117 |
|
|
RE: rezerva/ kvalita signaluProcenta jsou pro kazdy prijimac jina, kazdy to vyhodnocuje jinak, jsou jina dokonce i pro vyrobky stejneho vyrobce. Proste nastavit co nejpresneji, nejlepe pomoci pristroje ktery umi merit bitovou chybovost - BER.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
|
|
RE: rezerva/ kvalita signalutoho sa nedrž, ja mám kaon 570 cx ktorý vypadáva pri 68 % kvality a mám signál na 99 % na 100 cm gibertinu, nikdy mi to neklesne pod hodnotu 80%, snád len pri veľkom snehu, 30 % sa mi vydí aj tam málo, ale hovorím záleží od priemeru paraboly, šum. čísla LNB, a príjmača ako takého, Opennbox šlape aj na 20 % kvalitu, hovorím ťažko, musíš usúdiť ty ako si to doladil, či dobre alebo priemerne.:razz: 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
|
|
RE: rezerva/ kvalita signaluparabola ma 85cm priemer a prijimac som skusal pootacanim paraboly ako bude reagovat. vypadava ako vravim pri 50 percent, viac som na spomenutom tp nedostal (teda tych 80%) ale na inych tp mam viac... sused ma openbox a je pravda, ze slape aj pri 20% ale tiez ukazuje ine hodnoty - mensie (na mojej nastavenej parabole aby sme sa rozumeli) |
jooky21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 117 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|