![]() |
|
NOVA +NOVA CINEMAahojte,potreboval bych radu.mam problem s prijmem nova + n ova cinema, mam humax5400 + modul dragon a oficialni kartu skylink.nevim presne kdy,ale musel sem preladit na frekvenci 12070 ,protoze na stare frelkvenci prestala nova cinema vysilat.Po preladeni se mi ale kazdych 30sekund (priblizne) objevi hlaska nastaveni modulu CI. praskne v tom a prestane jit obraz a zvuk.Nemate nekdo podobny problem?kdyz sem u novy preladil na starou frekvenci tak se problem vyresil.nova cinema,ale na stare frekvenci jiz nevysila.predem moc diky za radu, jak vyresit muj problem. |
tomuhlis
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
MTV-CZAhoj,také mám modul T-Rex 4.0 a ofikiální kartu Skylink. Dělá mi to same u vsech programů na frekvenci 12070. Koukal jsem se na seznam programů a na te same frekvenci je jen pro CSLink Nova HD. Nemuze ta tam delat nejaky bordel?? Mam starsi satelit. Do tedka funguje uplne v pohode vcetne nataceni a EMU. Dík Vantage 7100 HD, SG2100, Panasonic 37X10Y
|
rastr
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMAkoukni na kvalitu signálu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMAŘekl bych na 90%, že je to nastavením paraboly. Pokud mají ostatní transpordéry dobrý signál, chce to ještě doladit elevaci "talíře". Ten 12070 je nějaký divný a dost choulostivý na nastavení.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMAOn je nějaký modul REX 4,o?? :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMATřeba je to předchůdce T-REX 4.1.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMAPředchůdce REX=Drakon 4,1-před tím Drakon trojkové řady.Softy jsou identické. :) |
zzaner
![]() |
|
Mám Humax 5400 a modul Crypto... od IrdetaA taky mi vyskakuje nastavení CI modulu, ovšem pod ním běží obraz. Tak odklikám to nastavení a dá to pokoj. Po zapnutí a vypnutí to musím udělat zase - myslím, že je to daň za paralelního pštrosa, takže na to kašlu. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMANa ďáblu se to nechá zakézat.REX končil s 4,6,pro který ale už nedělali skoro žádnou podporu.Jen námls a konec!! ;P Rv |
zzaner
![]() |
|
zzanerNe "NECHÁ", ale "DÁ" zakázat. ;P |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMAPřeklep,ale víš co myslím a to je důležitější,NE?? :) :) |
zzaner
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMAMěl jsem také problémy (Samsung DSR 9500 AT + T-Rex Twin, karty Gital a Skylink). Dostal jsem radu, abych používal náplň do T-Rexe odsud: http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=268Maximální možná podpora,už rok používám a OK. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: NOVA +NOVA CINEMATak jsem stáhl náplň ze stránek, co uvádí Hansi1 a vše funguje. Skylink včetně MTV bez sekání a Digi. Doporučuji všem. DíkVantage 7100 HD, SG2100, Panasonic 37X10Y
|
rastr
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
![]() |