![]() |
|
Gital-markíza,jojBěží na kartách gital v základu markíza a joj?U někoho to běžně naladím a někde to hlásí kodovaný signál. |
Jirka.V
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojmarkíza áno aj jojka ale jojtest🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojRE:Tak mi není vůbec jasné proč to u někoho běžně naladím a u jiného to hlásí kodovany signal.Nemůže to mít nějaký vliv na bývalé změny karet tj.základy či standarty,který nám gital kdysi předvedl? |
Jirka.V
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojTeď jsem to řešil s Gitalem - operátorka mi zmateně vyprávěla o vysílacích právech a pak mi " pustila" oboje ( včetně celého balíčku..). Je zajímavé, že to někde jde bez problému a někde po jejich refreši.. |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
to Jirka V.A co se tak podívat na webu do správy karet,jaký je na kartě tarif?A pak jej za 200,- nebo zadarmo změnit.Ty se živíš montážemi? |
Sekyra
Registrace: 1/2004 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojVšechny karty maji tarif standart CZ.Teď jsem byl u známého přeladit nova cinemu + novu a zkusil jsem mu naladit markizu a joj a jemu to jde.Asi bude někde problém u Gitalu jak psal výše Luckyolda.Montážemi se neživím jenom je to můj takový koníček cca 5-10 sat ročně. |
Jirka.V
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojVšechny karty standartCZ je třeba ve správě karet zdarma přeregistrovat na neomezeně a ještě k tomu dostanete na 1měsíc balíček Total zdarma.... Teď jsem to několikrát dělal. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojA naběhnou i slovenské.... |
Harnadek
![]() |
|
RE: Gital-markíza,jojA pokud nejde Barrandov a Prima Cool tak to je za doplatek 200Kč. A s nimi "se většinou veze" Markíza, JOJ Test, STV 3. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
@Harnadekto je dobrej nápad R^Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@HarnadekJsi borec, moc děkuji, dost dlouho mě to trápilo a na tech. podpoře s tou kočkou nebyla řeč. Po tvém příspěvku už to všechno maká jak má. Díky |
Johan2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
@Johan2Nemáš zač.Hlavně že Ti to jede. R^ |
Harnadek
![]() |
|
![]() |