Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

DVB titulky

Podle čeho poznám, který sat.přijímač zvládne DVB titulky?

aptget
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB titulky

Obvykle je to uvedeno v návodu či technických parametrech přijímače. Případně je možné se optat Vašeho prodejce satelitní techniky, zda přístroj o který máte zájem umí DVB titulky.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

skoro by měli pomalu zavádět nějaký speciální značení nebo atest. program jako cinemax se bez těch titulků v podstatě vůbec nedá sledovat. tam jsou schopný pustit film v čínštině čistě s dvb podporou.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Na to pozor! Některé přijímače mají DVB titulky v tech. specifikaci, ale při tom je neumí. Místo nich přijímají TXT titulky.
Typicky např. HOMECAST řada 3000.

Martin79
Registrace: 7/2008

u těch homecastů je problém v tom, že jsou určený v první řadě pro trh v německu, kde to nikdo nepoužívá. dokonce i ty HD Homecasty 5101 ci (a usb) jsou na tom s těma titulkama nevalně. já mám ten bez USB a tam vydali za ty roky asi 16 verzí softu a z toho jedna je umí dobře a stabilně. některý vůbec, většina se po nějaký době samovolně restartuje.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@vortimond

Ty dvb titulky vysila Cinemax Gitalu, nebo Digi?

Mirage7
Registrace: 1/2006

asi oba dva. ale já konkrétně to přijímám na 23.5E a je to docela dost častej jev. není výjimka, že tam běží (jak jsem psal) film v čínštině a hned po něm další v portugalštině (obojí bez dabingový stopy)

vortimond

Treba me ty titulky nefungovali korektne na AXNkach u CS Linku. A to asi vetsine lidem, tak je tehda dali napevno do obrazu. No ted to uz asi nak vykutili to nastaveni, a uz je maji zase ve forme DVB titulku. Ale i tak to neni na 100% kompatibilni, funguji mi normale, jen barvy mam zmenene, treba u cerveneho popisku na AXN jej mam zlute atd :))) ale to uz je malickost :8)

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

Ono je jedno kde se vysílají. Mají je oba dva. A ještě k tomu NGC a NG Wild.

Standa2
Registrace: 5/2005

prosím mrkete na
https://www.parabola.cz/forum/topic-43258/

mam problem s NGC a Wild.
seka se mi přijmač

tompr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra