![]() |
|
Který satelit na digi tv?Mohl by mi někdo doporučit nějaký levný přístroj, který zvládne digi tv "na černo"? Díky. |
rotak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?openbox, opensat, showbox....atd prené označenia neviem, hladaj, daj si vo vyhladávači príslušný názov príjmača a uvidíš. :)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 159 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?ak chces mat EPG v slovenskom j.,tak opensat je super,ma slovak menu,ostatne ktore maju CZ menu/osd,tak niektore kanali nedokazu dat do nasho jazyka,ale do madarciny,takze odporucam Opensat R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?heledse, digi zacne posilat karticky , takze tvuj napad bude fungovat v radu tydnu. vyprdni se na to a radsi vymejslej neco jinyhoDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsR^ správne, tiež si myslím, niečo istejšie a trvalejšie. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 159 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Slovenštinu samozřejmě nepotřebuju, jde mi o češtinu.Já už u nich legální službu a jde mi o to, že můžu mít to samé za méně peněz, než které jim za rok naskládám. Navíc bych tam měl slovenské a nějaké další programy navíc, a taky bych chtěl příjem na dvě tv. Jak posilovat kartičky? |
rotak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Posílatkartičky.Zatím to asi nebude tak žhavé. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?illuminati 3 PVR digi AU bezchybná čeština a titulky NGC+NGC wild za pár šupů super stroj |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
![]() |
|
pro rotaknekupuj to nejlacinější, ať máš možnost jiného řešení. Kartičky mysleli jako nové SMART karty s N3.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Fergusony all |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?hobo:tak tak. V řadu týdnů to tedy určitě nehrozí. To už tady myslím několikrát bylo.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?nejlevnější neznamená nejhorší,nejdražší není nejlepší,u nákupu používej rozum,mercedes za 2 miliony se může porouchat dříve,než škoda 105 za 5 000kč,ta doba ,kdy cena rovná se kvalita je dávno pryč |
pierrepetr
![]() |
|
U Mercedesubych to teda ani náhodou netvrdil. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?to není tvrzení,"může" je předpoklad |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Na ten humus je skoda nieco kupovat |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?kdyz si myslite ze to zhave nebude, tak mi teda rekne proc lidem ve vyuctovani pisou ze jim brzy prijde doporucene nova karticka ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Jelikož mám doma nepotřebnýho fergusona tak ho cca. za 500,-nechám.Je to myslím dobrý stroj do začátku,hlavně si nechá hodně líbit,čímž můžeš na něm experimentovat a hodně se naučit.Navíc je na netu spousta návodů pro tyto stroje.Pokud je zájem písni na betisa@centrum.cz |
betisa
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 318 |
![]() |
|
Neodporucal by somiba kvoli zatial moznemu ciernemu prijmu Digi ziadne investicie. Uz som to tu skor niekomu radil a stale si za tym stojim. Ktovie, ako dlho takyto stav moze trvat, ako to skonci. Ak uz investovat,tak radsej do pristroja podporujuceho kodovacie systemy napr. Skylinku a kupit si kartu pre legalny prijem. A ak bude mat taketo zariadenie aj moznost EMU, tak to nech je iba sekundarny dovod jeho kupy. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Zde na fóru neodporůčeli žádné investicie,už pred rokom.Kdo sa bojí nesmí do lesa.V každom pripadě to chce HD,pokud se ještě nechá využit i jinak.Ono neco porád pójde,to sa neboj.Dnes ceny HD jdou pomale,dole(kvalita je pomale horší). :lookaround: :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
redakceNešlo by toho tazatele vyloučit na černo?IQ šustící trávy V budoucnu nic nepřinese mimo opakovaně tupých dotazů Ekonomicky je na tom velmi špatně , což opět nic nepřinese. Navíc chce od nás porušení zákona. Nezá se mi, že by mezi námi, kteří ctíme zákony, měl něco pohledávat. Rv Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
juzekkto je bez viny nech prvý hodí kameňom .Že by to bol juzek? :laughing: :laughing: |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?:laughing: mě šije ten levný :laughing: ;PAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?pokiaľ viem EMU alebo iné zariadenia ktoré odblokujú všetky programy ,ktoré sú v kóde bude po novom roku DIGI kontrolovať či niekto neprijíma programy načierno+bude výmena kariet -vraj už podľa vyjadrenia DIGI karty nebudú spárované . takže tí čo majú EMU budú mať po novom roku smolu ,DIGI takýchto ľudí bude vyraďovať . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Pokud karta nebude spárovaná,tak si ji dám tam,kde budu potřebovat.Pokud by jim to došlo,tak jen dobře.Pokud bude EMU fungovat,tak jim zbývá jen měnit klíče,nebo přejít na systém,co to neumožňuje. :laughing: :laughing: |
zzaner
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?zzaner vraj výmena bude prebiehať tak , že DIGI pošle nové karty a tie staré budeš musieť odovzdať ,inač zaplatíš pokutu . takto nejak to avizovala DIGI TV . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Který satelit na digi tv?Nač by mně byla stará karta,pokud by byla nefunkční??Pokud budou měnit kartu,tak asi i bude změna systému a nepujde emu.Proč by to jinak dělali.?? :laughing: :laughing: |
zzaner
![]() |
|
![]() |