![]() |
|
Showbox S300 PVR a Skylink kartaMám jeden amatérský dotaz. Umí továrně dodávaný firmware showboxu S-300 PVR rozeznat kartu Skylink vloženou ve čtečce nebo je potřeba tento firmware přehrát? Kartu tam vložím (čipem dolů) ale showbox v menu "přístupová karta" tvrdošíjně hlásí že není vložena žádná karta. Kartu jsem vytáhl z Topfieldu 6000 CR, kde normálně hrála, takže kartou by to být nemělo.Děkuji za radu |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartaje to univerzalna citacka ale len s upravenym SWdaj si ho do kluca a za par sekund ti to bude pracovat |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartahttp://www.np-ulc.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=01.-%20Receiver/Showbox |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartaDíky za tip, jdu to vyzkoušet. Jen se tě ještě jako evidentně zkušenějšího s tímto strojem zeptám - na FAQ na AB fóru čtu, že firmare má příponu *.wsc Je to tak nebo je to překlep z *.wcs? |
krtan
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartaTak jsem tam nahrál firmware v. 0014 30.9.2009 (nic novějšího jsem nenašel) a pořád nic. No co už, jdu spát, ráno moudřejší večera :( |
krtan
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartaNěkde v menu nastavení musíš povolit. Nepamatuji přesně, zítra ho budu mít na stole napíši ti to tu.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartamenu - 2589 - EMM ZAPAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
@juzekPovolené to mám, ale pořád tu kartu nevidí. Chybka bude někde jinde. Ale díky za tip. |
krtan
![]() |
|
krtanTak ji otoč :) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
@ gastonDle návodu by karta měla být čipem dolů, ale je pravda že v té bezmoci jsem jí otočit taky zkusil. Co kdyby... :)) :)) |
krtan
![]() |
|
@krtanchodí Ti to? právě taky jeden kousek posílám na reklamaci, čtečka po několika měsících KO ;P |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@milanmZatím to nejede. Jsem v pracovním procesu, tak jsem si s tím dnes ještě nehrál. Už jsem ale vyzkoušel vše co jsem se kde dočetl nebo co mi kdo poradil... |
krtan
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartaNo, pokud k tomuto tématu ještě někdo někdy zavítá, tak problém byl v blbě připojené čtečce (z výroby)... Takže už to jede R^ |
krtan
![]() |
|
ClapciNeviete o nejakom novšom FW pre tento STB.Dakujem. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 PVR a Skylink kartaPoslední vyšel před koncem minulého roku, řešil kompatibilitu s kartou IRD.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |