Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax 5400 - zdroj

Na Humaxu 5400 problikávají tři tečky, zřejmě zdroj. Našel by se v okolí Českého Krumlova opr., který by ty kondíky vyměnil?

mirecek
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax 5400 - zdroj

Proc to neposles Zorbasovi ? Zitra posles, v patek nebo pondeli to mas zpet.

J a
Registrace: 7/2005

Mám ten istý problém, zaujímavé, že to robí skoro každý H 5400.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Raději bych to odvezl autem, abyh to nemusel balit a posílat poštou.

mirecek

Jak chces, p.Rychlik je dobrej a rychlej, vi co tam dava a NIKDY se me nic nevratilo, casto mu posilam i zarucni opravy, kdyz to potrebuju mit rychle a ne cekat 30 dni. Je to pro me osobne trebas vetsi jistota nez ruzni domaci kutilove, co tam daji levne sracky z GM nebo GESu, ono totiz sehnat kvalitni elektrolyt co tam "nevytece" do dvou mesicu je dnes u nas docela problem.

J a
Registrace: 7/2005

Vím, že tu má adresu. Asi to tak udělám. Je to o lenosti.

mirecek

mirecek

Autem by tě to vyšlo mnohem dráž než poštou.
Klimkovice jsou poměrně daleko od Českého Krumlova.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxone, čekal sem, že se ozveš. Přeci jsem se ptal na opraváře z oklí Č. Krumlova jako si Ty. Vím, že v Budějkách je Pazdera servis, ale nevím jestli opravuje sat. přijímače. Mohl bys poradit.

mirecek

To: mirecek

Ahoj, ty zdroje vam taky klidne opravim. Jeste se mi nikdy zadny nevratil na reklamaci. Davam tam kondiky od fy JAMICON!!! Jedny z nejlepsich!!! Tak pokud chces napis na: damba@volny.cz Cau

damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB

damba
Registrace: 6/2007

damba

Právě jsem Ti napsal mail. Napiš podrobnosti.

mirecek

Tři tečky mi na Humaxu 5400 blikaly několikrát, ale ani jednou to nebylo zdrojem. Stačilo stáhnout do PC setting a nahrát ho zpět a jelo dál. Většinou se mi to stalo po úpravách settingu v přijímači. Stáří mého Humaxe - 8 let náročného provozu bez nutnosti opravy zdroje.

geronimo
Registrace: 8/2007

geronimo

Díky za zkušenosti. Já jsem nic z přijímačem nedělal. Večer jsem ho vypnul, druhý den zapnul a nic. Setting jsem tam zkusil nahrát , ale ne jak Ty říkáš, z STBdo PC a zpět. Dával jem nový setting a nic. Zkusím zítra Tvoji radu.Teď nemám čas, jdu venčit své dva Belgičáky. Zatím čau.

mirecek

Vím, že tyto přijímače mívají probém se zdrojem, mému se to asi vyhlo. Tři tečky u mého Humíka byly vždy způsobeny settingem. Buď jsem ho stáhnul z přijímače, protože byl nejaktuálnější a nebo jsem použil nějaký záložní a přes "Formula V3" jsem ho znovu nahrál do STB a vždy opět funkční. Pokud už jsi nahrál nový setting a nemáš zazálohovaný svůj původní, tak už to asi nepůjde zkusit podle mně, ale doufám, že jsi si ho zazálohoval. Hodně štěstí s opravou.

geronimo
Registrace: 8/2007

geronimo

Díky náčelníku.

mirecek

To:geronimo

Jen pockej, ten zdroj zakonite musi brzo chcipnout! Uvidis sam. Cau

damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB

damba
Registrace: 6/2007

RE Humax 5400

Ja som vždy nahral seting a funguje to netreba davať niekomu zárobok mam ho asi 8 rokov a stale funguje.

profant
Registrace: 11/2007

Zdroj v Humaxu

odejde každý - záleží kdo má kolik modulů. Já jsem neměl žádný, proto odešel po cca 10 ti letech (teď už nevím jak to mám dlouho). Samozřejmě opravu je nejlepší svěřit někomu, kdo to dělá často, nebo jako já jsem to dal známemu co opravuje televize a za symbolických 100,-Kč bylo hotovo. Nedám na něj dopustit, protože když mu dám TV, tak opraví i to, co ještě nakrachlo a částky, které si účtuje jsou na míle vzdálené "odborné" opravně, kde výměna keramického kondíku za 4,-Kč stála 500,-Kč ;P

gaston
Registrace: 1/2006

U mňa tiež stačí znovu prehrať setting a funguje ďalej, akurát je to dosť otravné, treba potom znovu nahrávať i kľúče.

PeterHumax

A setting je možné zálohovať aj vtedy keď už začnú blikať tie 3 bodky, možno nie každý vie.

PeterHumax

PeterHumax

3 bodky jsou možná ještě v pohodě, ale bílý kouř z mřížky v zadní části už moc ne :)))

gaston
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra