, sekce: Linuxové přijímače |
|
dreambox 800 cccamProsimvas je nekdo ochotny mi poslat dobrou a fungujici cccam.cfg? Ja to porad nemuzu rozbehnout. :fuming:A taky jsem si stahnul satelitesxml a nemuzu najit West pozice.. krtek.vpelechu@gmx.at |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
|
|
RE: dreambox 800 cccamCo ti na tom nejde?.. Napis mi najprv aky mas image.. gemini, nabilo.. alebo co vlastne mas..CCcam aby fungoval tak musis mat dve veci.. CCcam v binarke (var/bin) a CCcam.cfg vo var/etc ak chces pouzivat klasicke a najcastejsie veci (emu + karta) tak si daj verziu 2.0.11 a pojde ti to co ocakavas ;) Myslim ze som ti napisal vsetko ... Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
RE: dreambox 800 cccammam! cccam2.1.3/newcs 1.67geminiprojekt2;enigma:ead-nov7;image:2009.11.07 klice mam nahrane v keys soubore. Emu ide, ale potreboval bych spravne nastaveny .cfg soubor, na HD programy sharing pres sit. Uz jsem zmaknul zmenu PW pres tuxcom (vymazal jsem paswd a prejmenoval jsem paswd- spatky na paswd!)=muj napad! R^ |
radioactiv
|
|
RE: dreambox 800 cccamoneee, pomoz! |
radioactiv
|
|
RE: dreambox 800 cccamako ti pomozem ked ma nepocuvas?:)daj si 2.0.11 Nevies si zapisat pristup na zdielane hd, alebo v com mas problem?... Ak je server CCcam tak zapisujes riadok C: a ak Newcs tak N:.. ved komentar (vsetko za mriezkou) ako to ma vyzerat tam mas vzdy prilozeny... kombinaciou CCcam a Newcs dosiahnes akurat blokovanie EMM.. alebo nepotrebujes aby ti chodil zapis (opravnenie) na kartu ? Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
RE: dreambox 800 cccamAk si das CCcam 2.0.11 tak nepotrebujes ani CCcam.prio a ani CCcam.chanel ci ako sa to vola.. tie mozes pri tejto verzii kludne odstranit ;)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
Radioactiv bude s toho jelen.Radioactiv bude s toho jelen. |
jurajg
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
RE: dreambox 800 cccamtak jsem nainstaloval ccam²2.0.11a napsal okopiroval jsem do cccam.cfg to co je na https://www.parabola.cz/forum/topic-40505/ a nic. asi nevim jak "zapisat pristup na zdielane" |
radioactiv
|
|
RE: dreambox 800 cccamccam-config? máš?Stáhni si ho přímo do dreamu přes blue paneldm 520m,dm two.....
|
mrakodrap
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 336 |
|
|
RE: dreambox 800 cccamA nejsi náhodou radioaktivní?dm 520m,dm two.....
|
mrakodrap
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 336 |
|
|
RE: dreambox 800 cccamne rozhlasak. no, asi mi nikdo nepomuze ten CS rozbehat. tak jsem se tesil na HD programy.Je totak. S dreambuxu jsi jelen. |
radioactiv
|
|
RE: dreambox 800 cccamake HD chces rozbehat ? Ak si myslis ze ti pojde nieco len tak zadarmo tak si na omyle :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
už som poslalposlal som ti na ten tvoj erotický email *CCcam cfg.Ale adresu na hd tak , to fakt nemám. To si budeš musieť poradiť sám. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: dreambox 800 cccamoneeeee R^nechal som sa dokonca inspirovat tvojou strankou :) Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
|
|
fesacikmáš niečo podobné ? No neviem dokedy ju budem mať. Rusi už pýtajú doláriky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: dreambox 800 cccamNech si pytaju :)Mam doma na to vyhradene minimalne dve masinky, ktoré to zvladnu aj bez nich :) Nemam vsak cas sa tomu venovat.. prirastok v rodine si vyzaduje nemalo pozornosti... Ale nevzdavam sa toho ;) Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|