![]() |
|
TV s DVB-S2Potřebuji vybrat 42" TV s DVB-T + DVB-S2 tunery, může být plasma i LCD, doporučíte model, se kterým máte praktickou zkušenost? |
Radek.km
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: TV s DVB-S2zkušenost nemám žádnou, ale já uvažuju o sonyNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: TV s DVB-S2ty ale pokud vím nejsou DVB-S2 ale DVB-S.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@satmamsony má s2Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
to Radek kmJen si klidně vyber TV s S2 tunerem. Jako TV Tě uspokojí, jako sat přijímač už jen s obtížemi. To, co můžeš excelentně ovládat u klasických HD sat. přijímačů, přehlednost uspořádání programů a další nadstandardní možnosti, které málinuxový sat HD přijímač střední třídy, bude pro Tebe za dražší peníze naprosto nedosažitelné. Uvažuj o samostatném TV a samostatném sat HD přijímači. Obojí můžeš servisovat samostatně a když nebudeš spokojen s jedním nebo s druhým, není problém inovovat a třeba koupit poslední extra model sat HD přijímače a pod. Uvažuj, jsou to nakonec Tvoje peníze, které do toho vložíš. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: TV s DVB-S2nahoře jsem udělal překlep, mělo tam být 47" (ale to je asi jedno)sám mám několik linuxových přijímačů Přiznám se, že v té TV očekávám uživatelské možnosti jako kdybych si například koupil Technisat Digit HD8-SX, pokud ne tak to nemá cenu kupovat to souhlasím. Proto se ptám, protože sem si s tím ještě nikde neměl možnost si pohrát. |
Radek.km
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
: TV s DVB-S2poslechni bob.ra ,dej si říct,zatím je to ještě v plenkách a je opravdu lepší každé samostatně.2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: TV s DVB-S2Čo tak Panasonic NEO PDP TX-P42G15E. Má všetko po čom túžiš. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
![]() |