, sekce: freeSAT by Skylink |
|
EPG v UPCMam problem s tym, že sa mi v UPC EPG na väčšine kanálov ponúkajú len dva programy, ten čo beží a nasledujúci. U niektorých ako napr. NOVA Sport ale aj u iných je program kompletný aj na ďalší deň či viac. Neviem kde je problém, lebo čo som videl u známeho, ktorý ma prijímač od UPC, to mal v poriadku. Ja mam starší prijímač Technisat, teraz ani neviem presný typ. Môže to byť prijímačom? Alebo čím to je? U nemeckých staníc je tiež EPG ok. Je mi divné, že sa to správa rôzne na rôznych kanáloch.Viete mi to vysvetliť? Dík za radu .. :)) |
Marosh
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 10 |
|
|
RE: EPG v UPCZabere tuším přepnutí na Animal planet a EPG pak načte na více dní. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
RE: EPG v UPCprečo práve animal planet? a to občas sledujeme a nespozoroval som nič také .. neuťahuješ si? :o) |
Marosh
|
|
RE: EPG v UPCNevím, dřív to tak fungovalo. Teď jsem přepnul na Nova Sport a EPG je načteno do 7.12.09 do půlnoci. Třeba ESPN Sport je EPG i dva pořady 8.12.09 od půlnoci. Přepnul jsem na Animal planet a nic se nedělo. Dříve jsem taky měl EPG jen na dva pořady - stačilo přepnout na ten Animal planet a načetlo se EPG u všech programů OK. Někdo tady o tom dříve psal. U toho přijímače na UPC je to teď na jak dlouho? Já mám AB IBox 250 tak nevím. |
Standa2
|
|
RE: EPG v UPCNebo přepnutí na jakýkoliv tr. 12304 tady se o tom zrovna píše, ale asi to neumí všechny přijímače. Zkontroloval jsem všechny programy UPC (včetně MTV programů) a je to jak jsem už psal. Takže podle mě UPC vysílá EPG na 5 dní.https://www.parabola.cz/forum/topic-21547/ |
Standa2
|
|
omylJe to jen 4 dny a tady o tom píše i UPC. V kabelovce UPC je na 7 dníhttp://www.upc.cz/televize/satelitni_televize/pvr |
Standa2
|
|
RE: EPG v UPCno neviem už na koľko dopredu to je, stačilo by keby aj na jeden deň to bolo, ale ja tam mam len dva programy .. a môžem prepínať kde chcem .. ešte sa spýtam, existuje kanal UPC EPG alebo naopak už neviem, tam sa vysiela EPG pre UPC? skusim pozriet ten transponder teda, ale aj tak tomu nejak neverim, kedze prepinam po kanaloch hore dolu a stel to mam rovnake .. EPG mam cele len na niektorych kanaloch ..pozriem tie transpondery, ci maju nieco spolocne tie programy |
Marosh
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|