Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

C-Music

...tak jsem jim napsal že pokud zakodují od 1.1.2010 jejich signal,že mám velký zájem o možnost dekodovací karty na tento kanál(či to bude v nějakém malém paketu).Pokud se nemýlim,stanice dostala opět ocenění za nejkvalitnější hudební nekodovany kanál i za tento rok.Byla by velká škoda o něj přijít....tot muj názor

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: C-Music

nepoznám takže mijeto jedno

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Na 9°E vysiela a fakt dosť dobrý hudobný kanál je to.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Ja by som chcel tiez dekodovaciu kartu. Ak ti odpisu, daj mi vediet na djyemi@centrum.cz

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

Djyemi

samo,jen si nejsem jist...to víš zase ty trapné autorské práva či co:-)) :fuming:

cb21

Ano, tie su vzdy uzasne..doteraz FTA a zrazu nebudu..to je riadna hovadina.

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

No hold smola.Tiez ich obcas popocuvam.Dobra stanica s dobrou kludnou hudbou na relax.

Kasr
Registrace: 8/2008

přesně tak....je to již druhým rokem vyhlášená nejkvalitnější hudební stanice vůbec a já si to myslím také.....tak jasně že A one nebo VH1c,bliss atd.... ale to se stále hovoří o "popíčku" "ročíčku" to se nedá srovnávat s c music...cmusic obsahuje hudbu skoro nejvyšší kvality.
Stanice Mezzo je taky kvalita ale je tam z 90% pouze klasika.To je sice také hudba nejvyšší kvality,ale může brzy omrzet.Zde se na cmusic střídají minimálně tři věci....všechny začínají na C...proto cmusic R^

cb21

obraz za jedna zvuk za jedna ,profesionality stanice za jedna...hudba...asi to nejkvalitnější co se dá kde slyšet

stanice ale dokonala ve všech směrech není....každých 5 až 15min se na pul sec. kousne
odzkoseno na třech přijímačích

cb21

DJEMI

Clovece ty chces vsetko a hlavne zadarmo nedavno kartu na Canal+ plus Skandinavia vies co ty tu radsej uz nepis ked nemas eurace -zobud sa !!!

Ylva
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra