, sekce: Zkušenosti |
|
Problém se Strong 6500Kdysi jsem koupili dědkovi sat. komplet s tímto přijímačem.Životní chyba, dnes už to vím.Jen samé problémy od novoty.Poslední je, že při naladění nového transportéru pro Novu, ten neukazuje žádný signál. Všechny parametry nastaveny správně. etuší někdo z vás, co by to mohlo být. Díky moc. |
Otek1
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 82 |
|
|
RE: Problém se Strong 6500no je to taki sat ostatne programi ti idu stoho transportera???? ak hej skus lepsie doladit parabolu pripadne konvertor poétom mozes skusit zmerat prepinacie napetie konvertora 17/13v skus zmerat napetia zo zdroja ci sedia pozrij ci v zdropji nidesu nafuknute kondenzatori ci nema niektori nafuknutu hlavicku |
jopo33
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 85 |
|
|
Téma: Problém se Strong 6500ja jsem prepsal jeden z nefunkcnich tranpoderu treba z paketu KD na nove hodnoty a dole je polozka VYSKYT na te jsem dal ok a pak jsem pustil ladeni tohoto transpoderu a bylo to OK :8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
|
|
Problém se Strong 6500Nemá někdo zkušenost se zapomenutým heslem?Známému se to stalo a je to asi na vyhození.I když je to už muzejní typ,tak jako reciever k druhé televizi stačí.Hlavně mi nikdo neraďte 1111,0000.1234 atd.Spíš jak se dostat do menu a příp.továrního nastavení bez hesla,když to ani nemá RS232.Dík |
antsat
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 18 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|