Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problém se Strong 6500

Kdysi jsem koupili dědkovi sat. komplet s tímto přijímačem.Životní chyba, dnes už to vím.Jen samé problémy od novoty.Poslední je, že při naladění nového transportéru pro Novu, ten neukazuje žádný signál. Všechny parametry nastaveny správně. etuší někdo z vás, co by to mohlo být. Díky moc.

Otek1
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém se Strong 6500

no je to taki sat ostatne programi ti idu stoho transportera???? ak hej skus lepsie doladit parabolu pripadne konvertor poétom mozes skusit zmerat prepinacie napetie konvertora 17/13v skus zmerat napetia zo zdroja ci sedia pozrij ci v zdropji nidesu nafuknute kondenzatori ci nema niektori nafuknutu hlavicku

jopo33
Registrace: 8/2009

Téma: Problém se Strong 6500

ja jsem prepsal jeden z nefunkcnich tranpoderu treba z paketu KD na nove hodnoty a dole je polozka VYSKYT na te jsem dal ok a pak jsem pustil ladeni tohoto transpoderu a bylo to OK :8)

uai1
Registrace: 10/2007

Problém se Strong 6500

Nemá někdo zkušenost se zapomenutým heslem?Známému se to stalo a je to asi na vyhození.I když je to už muzejní typ,tak jako reciever k druhé televizi stačí.Hlavně mi nikdo neraďte 1111,0000.1234 atd.Spíš jak se dostat do menu a příp.továrního nastavení bez hesla,když to ani nemá RS232.Dík

antsat
Registrace: 2/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra