![]() |
|
Vliv na obraz při přepínání jiného satPři přepínání jiného satelitního přijímače se obaz zakostičkovatí nebo na 1sek vypadne a pak naskočí. Takže napřed popíšu zařízení Homecast S3000 CR a Opticum 9500HD + LNB Smart Titanum TMT43 Monoblock Twin + LNB single a přepínač DiSEqC P.162-IW. Monoblock nastaven na Astry A1 a A3, LNB single na Intelsat W1 pro Opticum 9500. Chyba v obraze nastává tehdy kdy oba přijímače jsou zaplé a při přepínání programů na Opticovi z Aster na Intelsat a zpět dojde k chybě obraze na Homecastu . :fuming: Kde je problém? Podle mě by to dělat nemělo. |
Garrison
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Vliv na obraz při přepínání jiného satNo zvykněte si, že nejste v už v analogové době, v digitál. době není vše jak trvdili a někdy to trvá stroječku než se vzpamatuje !!!U PC nadáván, že za to může ten strejc B.G. To až příště. :))) R^ Viz ostatní digi stroje. - Já musím čekat !!!!! Díky B.G. mě združješ. :ogre: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vliv na obraz při přepínání jiného satmněl sem ten samý problém mněl sem twin inverto po výněně korvertoru vše ok.RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Vliv na obraz při přepínání jiného satTak v tom případě jsem dost prodělal. Koupil jsem ten Monoblock Twin jako bazarové zboží za 750Kč :( . No a teď si můžu koupit za 1100Kč nový :bomb: . |
Garrison
![]() |
|
RE: Vliv na obraz při přepínání jiného satTy monobloky to je parádička. Kup si jeden u Kuby, jemu neodcházejí a šlapou se vším, zvlášť twiny a quady, ty se vyplatí. R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vliv na obraz při přepínání jiného satTak teď nevím jestli je to myšleno jako ironie nebo jako fatk. A za kolik to Kuba prodává? :lookaround: |
Garrison
![]() |
|
RE: Vliv na obraz při přepínání jiného satTo je jedno :)Zapomeň na monoblok, kup dva twiny, 2 diseky, brejle a Fka a máš pokoj. Příště už budeš měnit jen jednu z těch čtyř aktivních částí. Cenově to vyjde nastejno. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |