Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vliv na obraz při přepínání jiného sat

Při přepínání jiného satelitního přijímače se obaz zakostičkovatí nebo na 1sek vypadne a pak naskočí. Takže napřed popíšu zařízení Homecast S3000 CR a Opticum 9500HD + LNB Smart Titanum TMT43 Monoblock Twin + LNB single a přepínač DiSEqC P.162-IW. Monoblock nastaven na Astry A1 a A3, LNB single na Intelsat W1 pro Opticum 9500. Chyba v obraze nastává tehdy kdy oba přijímače jsou zaplé a při přepínání programů na Opticovi z Aster na Intelsat a zpět dojde k chybě obraze na Homecastu . :fuming: Kde je problém? Podle mě by to dělat nemělo.

Garrison
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vliv na obraz při přepínání jiného sat

No zvykněte si, že nejste v už v analogové době, v digitál. době není vše jak trvdili a někdy to trvá stroječku než se vzpamatuje !!!U PC nadáván, že za to může ten strejc B.G. To až příště. :))) R^ Viz ostatní digi stroje. - Já musím čekat !!!!! Díky B.G. mě združješ. :ogre:

CES
Registrace: 4/2007

mněl sem ten samý problém mněl sem twin inverto po výněně korvertoru vše ok.

RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800

romik5
Registrace: 3/2008

Tak v tom případě jsem dost prodělal. Koupil jsem ten Monoblock Twin jako bazarové zboží za 750Kč :( . No a teď si můžu koupit za 1100Kč nový :bomb: .

Garrison

Ty monobloky to je parádička. Kup si jeden u Kuby, jemu neodcházejí a šlapou se vším, zvlášť twiny a quady, ty se vyplatí. R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tak teď nevím jestli je to myšleno jako ironie nebo jako fatk. A za kolik to Kuba prodává? :lookaround:

Garrison

To je jedno :)
Zapomeň na monoblok, kup dva twiny, 2 diseky, brejle a Fka a máš pokoj. Příště už budeš měnit jen jednu z těch čtyř aktivních částí. Cenově to vyjde nastejno.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra