Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED TV alive derči lcd a plasmo

Konec Lcd a plazma jsou mimo je to nebe a dudy právě jsem navštívil datard LED TV je vlastně dva v jednom lcd a plasma není co řešit jaký máte názor na led tv? :)))

novak4
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Jsou

tam stejné rozdíly jako u LCD či Plazmy.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: LED TV alive derči lcd a plasmo

Určite ste zase fajčili niečo nepovolené ...

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

LED TV

Meli tam vedla seba plazmu lcd a led tv oko vidí nova sport a fotbal to sa neda srovnat LED TV je zuper. :8)

novak4

novak4

Tys tady vyloženě chyběl, kámo.
LED TV jsou jen diodami prosvětlené LCD panely. Takže je to jen upravená LCD televize.
Taky bydlím nedaleko elektra ;-)
P.S. Zrušte bicykly, existují motorky.
A to se vyplatí!
:-D

Martin79
Registrace: 7/2008

vypichni si oko ,táraj

http://avmania.zive.cz/Bleskovky/sc-4-a-1877/default.aspx
Tu si to poriadne prečítajte a potom tárajte.

oneeeee

V posledním Computeru je docela slušný článek jak o LCD tak o plazmě,doporučuji přečíst a potom mudrovat. :8)

hrnek
Registrace: 2/2009

LED TV

Kokam že sa ozívaju majitelja lcd a plazem budíček pokrok nezastavíš. :8)

novak4

novak4

ozívajú - ozývajú , vybrané slová ,jazyk nazývať. Do školy si chodil len pod vchod ale tárať a drístať v tom si najlepší. Nerob nám tu hanbu.

oneeeee

LED TV

Sorry jsem jen poloviční Zlovák-dráteník hrncu. :fuming:

novak4

Co to je, proboha, alive derči ?

Tondach
Registrace: 3/2004

@novak4

Pokrok nezastavíš ale čo z toho, ked je na tom pokroku obraz k "zblití"...

Milan C
Registrace: 4/2006

@ Milan C

Měl by ses objednat na gastronimii _ hned se stav u očního :zombie:

Nervoš
Registrace: 1/2006

@Nervoš

Netreba, kvalitný HD satpríjímač a plazma to istia :)

Milan C

Stačí se podívat na na registraci jak tady"odborník"radí :laughing: Rv Já taky navštívil Datart a rozdíl je viditelný-co je lepší?Rozdí tam je veliký ale v ceně-v obraze teda určitě ne, a schodou blbých náhod tam měli puštěný tenis a kdepak byl lepší obraz na led nebo plazmě?Pisatel by asi měl navštívit očaře.A Martin79 má!! vyjímečně pravdu. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Ked neni kvalitný signal tak to bude stát na h...o,može byt TV.aj ze zlata,asi tolko zmojej strany.

vito1
Registrace: 6/2006

vito1 to vystihol v jednej vete a uplne ma pravdu .Podla mna je teraz najlepsia plazma pomer cena velkost kvalita obrazu uz len keby bola programova ponuka povedzme ako ma digi a cena ale 20 euro nech aj oni ziju.

PALO100
Registrace: 11/2009

tich 20 eur som mislel za HD balik

PALO100
Registrace: 11/2009

@petr33

Tak,tak. Pravda.

Milan C

Mohu

vědět co to bylo za značku a cenu té LED TV?

hobo
Registrace: 1/2007

petr33

Co máš furt s tou registrací? To jako že čím je tady uživatel déle registrovaný, tím více má zkušeností...?
Hele, tenhle názor se dá léčit, víš?
;-)

Martin79

Martin79

Když nerozumíš debatě tak se do ní neplet,kdejaký 3dení chytrolín tady předvádí svoje názory- mimichodem -to je dotaz ze satelitní tematiky?To hraničí se stupiditou.Tak se neplet do debaty když nevíš která bije.A nemyslím si že čím déle registrovaný že je chytřejší ale koho zajímá toto nesmyslné téma? Já budu !!! na nesmysly vždy !!takto odpovídat at se ti to libi nebo ne.Kdyby se ten třídenik zeptal k věci či napsal že je laik a že neví tak je to o něčom jinem-jasný? A s tebou je vidno že nemá cenu polemizovat protože to vypadá že si dobrý!Zatím sem ale nic kloudnýho nečetl od tebe.Akorát odpovědi nikomu nic neříkající.Už sem ti na ty tvoje názory xkrát odpověděl tak bud tak laskav vem si to z pr...e do hlavy. :laughing: :bomb: HOFK P.S.Ty se di léčit když se ti nelíbí názory jiných-uvědom si že je už!!!nějaký pátek demokracie takže si každý píše svůj názor,chápeš?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

Jo, máš pravdu. Je už nějaký čas demokracie, jenže tvoje příspěvky hraničí s anarchií. Pokud tě rozčilují dotazy nováčků na tomto webu, je to tvoje chyba, ne moje.
Navíc se chováš, jako by ti to tady patřilo.

A co se týká registrace. Nováčků co jsou tady registrováni několik let je tu spoustu. A naopak.
Já sice odborník v této problematice nejsem, ale začátečník jsem nebyl ani vloni v červenci, kdy jsem se rozhodl se po asi 3 letech konečně registrovat.
Takže tvoje věty typu "stačí se podívat na registraci" jsou naprosto nesmyslné.
Řekl bych, že by ses do nicku novak4 navážel i kdyby to byl zkušený prodejce televizorů, který by se ti pokoušel něco vyvrátit jen proto, že je "třídeňák".

Martin79

Martine

je vidět že blbost nezná mezí-tys fakt blb na entou,jinak to nejde napsat viz víše cos napsal.Mě nerozčilují dotazy nováčků mě rozčilují STUPIDNÍ dotazy a je mi jedno kdo to je a nereaguji na ně jenom já-kapišto?Já holt takový sem a budu. .Protože ZKUŠENÝ PRODEJCE TELEVIZORŮ nenapíše takovou stupidní blbost!!Už jednou sem ti napsal jednu radu -znova ti jí zopakuji-takové rady a porady můžeš provozovat u vás v nálevně, sám ses tím chlubil že ti pivníci radí tak di k nim.A vidím že ani neumíš pořádně číst protože já o třídenáku píši něco jiného-kdyžtak navštiv jednu léčebnu v HB.P.S.Toto je poslední reakce na tvoje stupidity-počkám s čím přijdeš. :laughing: ;P :ogre:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra