Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi - výměna karet v ČR

Digi rozesílá karty, ale nikdo nenapíše co vtom vyrozumění (přesné znění) je. Určitě brzy zřejmě asi 2 měsíce dojde ke změně. Pokud by to nestihli tak pak nevím co bude hodně lidí to má na černo fascinuje mě to, kdo jim tu výměnu financuje když v ,,uvozovkách" jejich nízká cena za mazanici oproti UPC je menší a výměna něco stojí. Karty jsou árované stím jejim křápem. zřejmě proti konkurence na ně tlačí, aby to udělali, protože už rok to slibují a mají velké zpoždění. Když to skončí tak se nedá nic dělat otázka bude, kdo tu mazanici bude kupovat skoro každý má svůj receiver vybavený různými vychytávky. Podle mě se spojí s UPC. V ČR je to jak s výměnou- jak dlouho už to rozesílají podle toho se určí zhruba do kdy to bude. Jí tipuji jen 2 měsíce. Váš tip a přesné znění toho prohlášení o výměně to mě zajímá.

patera
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi - výměna karet v ČR

kurna.. ty si ale jasnovidec,že 2 mesiace :laughing:
..zas vlákno oničom :bigeyes:

Satmaster-RM Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC, Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300

Satmaster
Registrace: 5/2005

za se strasite,kua igi je v niekolkych statoch tak co tu strasite ako mali :fuming:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

tiež si myslím a bolo by dobré to uzamknúť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Satmaster

Proč jasnovidec, píše, že tipuje.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Nedělej jasnovidce, černý příjem se snaží utnout již telší dobu nebo měli i snahu jej znepříjemnit. Pokud ovšem nezmění systém tak, aby se karta dala použít i v jiném přijímači, jako u UPC, tak tím nahrají společnostem provozujícím CSLink a SKYLink.

grupen
Registrace: 5/2008

Jak to sleduji, tak vidím, že každé téma kolem výměny karet u Digi nejvíce žere ty, co to mají načerno :)))

Skylink + O2TV

kvasnak

proto se tu všichni ozýváte :))) a já se vám nedivím :8)

netace
Registrace: 12/2008

Tak tak,pokud dodají kartu nespárovanou,tak je to u mne OK.Pokud spárovanou,tak by mě to asi také sralo!! :laughing: :laughing: :laughing:

zzaner
Registrace: 9/2006

@kvasnak: podle čeho to poznáš, jasnovidče? a do který skupiny, kterou to nežere, patříš ty?

knawi
Registrace: 3/2007

knawi

Já rozhodně patřím do k těm, která přeje nelegálnímu příjmu Digi černou obrazovku, ale zase na druhou stranu bych uvítal nespárované karty pro uživatele Digi pro volbu vlastního přijímače.

Skylink + O2TV

kvasnak

napíšem to sem na forum už podruhé: všetci trepete aká Digi je mazanica a čumíte na to berete to na čierno a utešujete sa tu navzájom takýmito otrepanými článkami, ked má niečo prísť tak príde a nikto z vás ani ja to neovplyvní. :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Tami

Teraz si ma urazil

marek66
Registrace: 6/2006

digi-vymena

mna digi absolutne nezaujima, skor si zaplatim za kvalitu ako zadara pozerat na smejd a trapit sa kedy to zhasne

pykaso
Registrace: 4/2006

marek66

a čím? tak potom sorry, píšem to celoplošne. :)))

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@kvasnak: díky poctivče, ať se daří!

knawi
Registrace: 3/2007

@tami

v pohode

marek66
Registrace: 6/2006

Kazdy,co ma nieco ine ako piliny v hlave si v digi v emu obcas nieco pozrie,ale aby som trpol a cakal co bude s digi,tak toto nie.Ide-pozriem,nepôjde,budem pozerat skylink a ine programy z orbitu,ktore preferujem.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

suhlas! OK...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

až se spojí DIGI s UPC,bude to jedna velká mazanice

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jsou dvě možnosti:buď jsou špatné zobrazovače,nebo providéři nepochopilí realitu!! :laughing: :laughing: Rv

zzaner
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra