Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Ruseni MUX2 brno vysilacem Trutnov

Dle informaci z CTU se vzajemne ruseni NEBUDE resit a bude se muset pockat na spusteni dalsich vysilacu. Doporucuje se prijem ze satelitu nebo kabelova nebo IP TV.
Mozna by si prazaci mohli uvedomit, ze ceska republika pokracuje jeste nejakou stovku km smerem na vychod.

J a
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@Ja

Tak budeš mít více kšeftů na DVB-S. Já osobně pocituji od nástupu komletní nabídky všech třech Muxů z Kleti pokles zájmu o DVB-S. Nemyslim šméčka komplety z Rety /Smart, Strong, Opentel/ s kartama na rok, to se asi prodává furt.

Všechno špatné je k něčemu dobré.

Nechápu, proč se alespoň nepokusí s tím něco udělat. Třeba prodloužit ochranný interval, nebo s vyzařovací charekteristikou v Trutnově. Alespoň něco zkusit...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: Ruseni MUX2 brno vysilacem Trutnov

No,až půjde na 53K Praděd mux2, tak to možná v Praze poznaj mux1 53K + Votice 53K mux1.

CES
Registrace: 4/2007

No, on ani Kojal tu nejede nic extra. Jsem 20km od Kojalu, triskaj se tu tri vysilace, Kojal Palava, Hady, namerit se da i barvicka. Na miste, kde 30let hral analogovy Kojal na K29 digital nejede a je nutny zasah do anten.
Arogantni pristup osoby na infolince o digitalizaci CT me dostala uplne. O predpokladanem pruseru asi vedeli i CRa, nebot na posledni chvili se preladovaly dokryvace.
Zajimalo by me, jaky byl zasah do antenniho systemu Kojalu, nebot napr. na mnoha mistech jsem mel v analogu 55-65dBuV, nyni se uroven v kanalu pohybuje tesne kolem 33dBuV, coz moc neodpovida snizenemu vykonu 300/100kW.

J a

re :

Jo ČRa,to je firma,od vysílatelů,díky svému dominantnímu postavení inkasují spoustu míčů ročně a toto je realita.
Opět nemohu nesrovnat se stavem v Rakousku,kde je prostě ORS,dceřiná společnost ORF...
Saxone odepsal jsem ti...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

ČH-MUX 2

Já měl doma na přeměření i ČTU a došli k závěru, že ČH 150km od vysílače je na úrovni 29dBuV a rozbíjí 40CH z Hádů i Děvína. Lokalita Měřín, okr. Žďár n.S.

PetrM
Registrace: 1/2006

PetrM

Diagnóza jasná a co Ti na to páni doktoři předepsali?

On Air!

Saxon

@Saxon

Že Hády není určen pro příjem u nás...66km od vysílače a že musím počkat do jara až naběhne Javořice.Že to řešit nikdo nebude,ani když pojede Kojál proti ČH plným výkonem na 40CH.

PetrM

Mame stesti,

ze se na DVB-T neumira.

On Air!

Saxon

@saxon

neumírá..jen je blbý když ti to dva roky chodí a máš udělanej rozvod po celým baráku a od 1.9. je konec...a nejde s tím nic dělat, ani ČTU nepomůže a to byli dost ochotní, až jsem se divil.

PetrM

@PetrM

Podivná rajonizace terestriálního vysílání, navíc tak přísně hlídaná :O

knawi
Registrace: 3/2007

Potkal jsem kamoša z Rousinova,říkal,že koupil novou TV a chytal programy z Brna Hády a ORF ale že dva dny mu to už nejede.Já mu na to říkám,že to bude možná tím,že spustili před dvěma dny Kojál

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

CRa JE banda diletantu, jen je zajimave, ze od 2.9. CTU z nasich dani jezdi a meri a pritom NIC delat nehodlaji.

Arogantni cuza z CT me vyfakovala s tim, ze napr. v Boskovicich je analogovy prevadec a ze digitalizace probiha do roku 2012 tak o co me jde. A pokud budu lidem vykladat neco jako ze DVB-T je proste v h a j z l u, tak ze se taky muzem potkat nekde jinde (asi soud ? )

CRa a CT - delame podle pridelu a narizeni CTU, pokud se vam neco nelibi, stezujte si na CTU (s nulovym vysledkem)

CTU - potidte si satelit nebo kabelovku

J a

PS
po CTU chci jiz ponekolikate pisemne vyjadreni o tom, ze Trutnov rusi MUX2 a ze s tim nic delat nebude. ZCELA bez odezvy.

J a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra