![]() |
|
divX a plazmada se koukat na filmy v divXu na panason. tx42x10y nebo je to mazle. dik a hezkou nedeli. |
cuda
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaKoukat se dá na všechno , když na to máš žaludek .AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaobecne nejde rict jeli to spatne nebo ne. zalezi jak dobre je to nakodovany a jakej je datovej tok. tedka koukam na popelku , prehravam z ipboxu na starsi rade panaka se zaplym vylepsenim mpeg komprese. zrovna tehle divx je vazne dobrej. nevidim ani na plochach s malym gradientem zadny velky artefakty obcas se tam objevi nejakej jev spojenej s kompresi, treba ze cara je takova chlupata, ale celkove je to docela v klidu. mam taky mnohem horsi kouskyDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Téma: divX a plazmaMam presne tu telku asi dva tizdne a tiez som mal obavy ake to bude ale som mile prekvapeny obraz je ozaj dobry na prehravanie pouzivam USB kluc a DVD LG cez ucaling neboj sa toho to mas podobne ako u MP3 tiez nepocujes vyrazni rozdiel. |
PALO100
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaJak psal bublajs, hodně záleží na samotném DivX, jak je "udělán". Poznáš to většinou předem na samotné velikosti souboru. Ty co mají nad 1GB jsou většinou v koukatelné kvalitě. A když máš dobrý přehrávač, tak výsledek je velmi dobrý.Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaTak u těch MP3 jsi asi nahluchlý jiný zvuk ti leze při použití 80kbps a jiný při použití 320 kbps :lookaround: |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
divX a plazmaJa som napisal ze nepocujem vyrazni rozdiel u tich MP3 povedzme ze to pocuvam v aute vie niekto zvas rozlisit MP3 co ma 80kbps a 320kbps asi tazko tak isto je to aj u tich DivX co maju 700MB A 1.4 GB pri tom filme bi si to nepoznal samozrejme keby sme isli do detajlov tak rozdiel bude v obidvoch pripadoch ele potom si treba kupit originali alebo poicat z poicovne .Ale doporucujem tie 1GB a viac tam mas istotu ale vseci dobre vieme ze niekedi su len 700MB verzie hlavne ked pouzivame FREE server a este aj kvoli pohodliu lebo stahovat povedzme 5 krat cez FREEserver aby sme mali celi film nic moc.. |
PALO100
![]() |
|
RE: divX a plazmaprávě, že u toho zvuku je to hodně znát, jinak je jasné, že čím větší bitrate tím větší velikost tím lepší kvalita obrazu, nebo zvuku. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaDobrý den, můžete mi , prosím, poradit, když už jsme mimo mísu? Moje Dk panasonic pt465 mi u několika divx píše nelze přehrát HD. Jsou to normálně videoclipy s příponou .avi, které běžně bere. Velikost je 1,4G. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaNení smaženka jako smaženka, jinak s ostatníma souhlas. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaMozno u toho zvuku je to poznat viac ale u nejakej namakanej aparature ale povedzme v aute alebo cez nejaku 80eurovu minivezu nepocujem nic pocuvam len pesnicku alebo som hluchi co sa tika tonov JAK NASI SUPERSTARISTI... |
PALO100
![]() |
|
RE: divX a plazmaheledse, to ze ty nepoznas dynamiku neznamena ze sou na tom vsichni blede jako ty. do superstar se neobouvej, nekteri z nich jsou schopnejsi nez valna vetsina etablovanejch hvezd.a to ze ty nevidis v necem rozdil, je tvuj a jen tvuj problem. rozdily v tom o cem si psal sou jasne viditelne a slysitelne i v kategorie nizsi trida. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: divX a plazmaVäcsina dvd playerov avi v vo vyssom rozliseni neprehra.Maximum je pal 720*576.A ziaden divx,ale avi.Uz sa naucte spravne vyjadrovat.A staci si pozriet niejake avicko s velkostou okolo 3GB pri normalnom rozliseni(na rapide sa najde dost) a kvalita je vyssia ako väcsina programov zo satelitu.Dokonca mam avi vo vysokom rozlisenim, 4000kbps a rekompreoval som ho do avi pal(kvôli dvd playeru) 3000kbps a kvalita je stale vyssia ako väcsina sat programov.Pôvodne to bol blueray. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
RE: divX a plazma@bublajs R^Protože u nás 6 dnů nešel Oskar, už jsem to nevydržel a koupil si druhou twist kartu z bonusovým kreditem 500 při prvním nabití. Nabil, nastavil přesměrování a odpoledne už vodafon závadu na vysílači odstranil, takže simka putovala do šuplíku a ten bonusový 500 kredit který musím utratit tuším do 17.1 vyvalím na Dominice Staré. Původně jsem myslel, až bude ve finále s Chodůrem, ale bojím, se že kvůli těch 15letých Bendigových a Šmajdovských troubelín půjde už zítra..takže zítra měním svůj paušál a beru na hodinu volno.. Já ty troubelíny přehlasuju.. :laughing: Jestli skončí druhá za Chodůrem, tak mi to vadit nebude. Je fakt dobrej. Jen ať si nevybere nějakou blbost typu Kim Wilde nebo Madonna ;P má na víc a přeju jí, ať svou šanci využije! Už se těším na večer. Ta francouzská, Gombitová i Gottova píseň jí sedla. Gottova vyjímečně dobře sedla i Šmajdovi, byl jsem překvapen ještě víc než Habera. Mrzí mě Hejma, když řekl, že Kravitz neumí zpívat. Sympatie k němu tím pádem k bodu mrazu. Možná, že cenny Grammy jako Kravitz posbírá za svou sametovou nebo modrou..(nevhodné slovo) :scared: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaPro ty co neslyší rozdíl mezi 320 a 80 Doporučuji ušní..........a ti co tvrdí že dvouhodinový film na 1 CD je "pěkný" a na 2 CD "hezčí" tak si přisedněte blíže neboť už sedíte až v předsíni.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: divX a plazmaNajlepsie je,ked davaju na hbo,alebo hbo2 niejaky koncert.Zvuk mp2 tusim 128kbps.Vôbec sa to neda pocuvat.A netreba na to ani nahluchleho posluchaca.Tam,kde maju tak nizke bitove toky u audia by som zo zakona zakazal davat koncerty a pustat hudobne videoklipy,aby to neviedlo este k horsiemu vnimaniu hudby u mladych,ako to uz je teraz.Potom sa ani nemusim divit,ze pocuvaju hocijake komercne s.r.a.c.k.y. ,ked pri takej kvalite zvuku,aka je na mnohych staniciach to je uplne jedno co pocuvam.Pre mna to by bolo utrpenie. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
Tome,na smajdu mi nesahej , smajda je tam snad nejstarsi a je to sympatak jak tam furt vali ten rocknroll :)doufam ze dneska vypadne bendig, ten afektovanej projev , kdy nezvlada spodky a jen cekas , kdy zacne mutovat me fakt nebavi pak vypadne smajda a jestli vyhraje chodur nebo dominka, je uplne jedno, pac dobry sou oba dva. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Kasrpo popelce sem koukal na Jamieho ne spectru a ten divx byl nasobne kvalitnejsi . no co nadelame.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
![]() |