![]() |
|
HDTVAhoj odborníci jsem laik,přemýšlím o koupi HDTV sat.příjimače.Stačí samotný nebo budu potřebovat vše pro tento příjem myslim tim koax,parabolu,LNB???Díky. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: HDTVJo jak píšeš. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: HDTVStačí jen přijímač .Kurna parabola pro HD to by byl kšeft :laughing: AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
re,HDTVNamaluj na anténu 1080 a máš anténu HD jak vyšitou |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: HDTVJá se tomu dotazu nedivím, kdysi jsem se v elektru hádal s prodejcem, který zákazníkovi co kupoval HD receiver vnucoval drahý konvertor, protože na ten jeho dosavadní by mu prý HD nejelo. Argumentoval nápisem na obalu, na kterém se vyjímalo logo HD ready, a česká přelepka "pro HD příjem". |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
HDTVNeptal bych se kdyby sem neměl rozhovor s prodejcem který trval na tom že pokud nechám vše co už mám a dám pouze novej HD přijimač tak budu koukat ale jen jako doposud.Bylo mi to divný tak sem se rozhodl napsat sem. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: HDTVMě jede HD i na 12 let starej konvertor alps šumové číslo 1.0 , jo tenkrát to byl ještě origo Japan :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
RE: HDTVK příjmu HDTV je opravdu potřeba jen HD přijímač a aspoň HD ready televize. A musí to být pochopitelně náležitě propojené, tedy např. HDMI kabelem. Rozhodně ne SCARTem, jak si stále někteří laici myslí.A prodejci se snaží co nejvíc prodat, takže spoléhat se na jejich rady skutečně nelze. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
hdtvno zase tak jisty to nebude s tim lnb treba s arivou 200 sem byl nucen vymenit za novy hd redy bo na 0,6db mi nektery kanaly hd nejely taky sem na to cumel jak pero ale nic naplat |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
iq1Stačí pořádně srovnat parabolu,takhle jsi to dohnal malinko tím šumovým číslem.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
![]() |
|
![]() |