Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

HDTV

Ahoj odborníci jsem laik,přemýšlím o koupi HDTV sat.příjimače.Stačí samotný nebo budu potřebovat vše pro tento příjem myslim tim koax,parabolu,LNB???Díky.

vrba
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDTV

Jo jak píšeš.

CES
Registrace: 4/2007

Stačí jen přijímač .

Kurna parabola pro HD to by byl kšeft :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

re,HDTV

Namaluj na anténu 1080 a máš anténu HD jak vyšitou

Achnaton
Registrace: 3/2009

Já se tomu dotazu nedivím, kdysi jsem se v elektru hádal s prodejcem, který zákazníkovi co kupoval HD receiver vnucoval drahý konvertor, protože na ten jeho dosavadní by mu prý HD nejelo. Argumentoval nápisem na obalu, na kterém se vyjímalo logo HD ready, a česká přelepka "pro HD příjem".

Martin79
Registrace: 7/2008

HDTV

Neptal bych se kdyby sem neměl rozhovor s prodejcem který trval na tom že pokud nechám vše co už mám a dám pouze novej HD přijimač tak budu koukat ale jen jako doposud.Bylo mi to divný tak sem se rozhodl napsat sem.

vrba
Registrace: 10/2008

Mě jede HD i na 12 let starej konvertor alps šumové číslo 1.0 , jo tenkrát to byl ještě origo Japan :)))

bigj

K příjmu HDTV je opravdu potřeba jen HD přijímač a aspoň HD ready televize. A musí to být pochopitelně náležitě propojené, tedy např. HDMI kabelem. Rozhodně ne SCARTem, jak si stále někteří laici myslí.
A prodejci se snaží co nejvíc prodat, takže spoléhat se na jejich rady skutečně nelze.

Martin79
Registrace: 7/2008

hdtv

no zase tak jisty to nebude s tim lnb treba s arivou 200 sem byl nucen vymenit za novy hd redy bo na 0,6db mi nektery kanaly hd nejely taky sem na to cumel jak pero ale nic naplat

iq1
Registrace: 8/2007

iq1

Stačí pořádně srovnat parabolu,takhle jsi to dohnal malinko tím šumovým číslem.

bigj

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra