![]() |
|
NOVA HDMá ísť NOVA HD volne na modrej SKYLINK karte,alebo nie.Najprv mi nešla potom asi týžden išla a teraz zase nejde. A to som sa príjmača ani nedotkol. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: NOVA HDCo ti brání se podívat na své číslo karty na stránkách Skylinku? Uvidíš hned jestli ti má jít. Všichni jsme u starších karet dopláceli 590,-Kč. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: NOVA HDDík za radu. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: NOVA HDTo ma byt zert Vispere? Jak se to chovas ke bratrum se SK, hej???No feko, ked by si pouzil vyhledavajicu funkciu, tak bys zjistil, ze vsivaci zo skylinku na veskerych modrych radiokomunikacie sk skylink kartach Novu HD vypnuli. Mozes byt rad, ze ti tam naozaj vobec zapli novu v SD verze a Barandov+Prima v ** Testu! Kup si novou ceskou kartu, zaregistruj si ji na sk a pojde ti vsetko. |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: NOVA HDJaký žert? Poradil jsem jak nejlépe umím. Já to dělám taky tak. Když mi něco nejde, jdu na jejich stránky, zadám číslo své karty a hned vidím co mám aktivní. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: NOVA HDza novu kartu das 55 EUr doplatok za Novu HD- 10 EUR ak mas cesky reg, a ak zaplatis HD plus mas zdarma Novu HD |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: NOVA HDDoplatek je 13Eur tj cca 390,-(Zda jede i na modré nevím)Jen nechápu, proč na českých je naprosto nesmyslných 590,- To raději za 1500,- novou kartu a tuto do SD přijímače. @radioktiv Co se ti na Visperově odpovědi nezdá? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |