Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nový satelit+montáž - firma

Zdravím všechny, mám v plánu pořídit si satelit a tak hledám nejvhodnější a levnou firmu. Jsem z Ostravy, nabízí se tady asi nejznámější firma At.. (nevím jak je to tady s reklamou ), ale myslím, že budou i levnější varianty.Chtěl bych to komplet i s montáží a naladěním. Máte někdo nějaký tip a zkušenosti? Předběžně jsem si vybral Arivu 200 + Skylink HD. Děkuji za jakoukoli radu.

klik1
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový satelit+montáž - firma

To už dnes není taková věda,klikni na (nevhodné slovo).eu, tam je skoro vše jak postupovat.

CES
Registrace: 4/2007

Zaujimave že skoro všetci uprednostnuju cenu pred kvalitou montáže a servisom. Nezabúdajte na to, že v cene existuje aj pridaná hodnota ktorú oceníte už pri prvom probléme.

ACD
Registrace: 1/2006

Admin

Dík - se omlouvám - to jsem nevěděl. R^

CES
Registrace: 4/2007

re:

No tak jsou zde borci,co to dělají za cigára..,tak se ti třeba někdo ozve.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Pořád dokola, žádná rada, ale jen pindy. Spoustu věcí jsem si samozřejmě našel, ale proč by se tady nemohl najít někdo, kdo má vlastní firmu a udělá nabídku. Pro mě i 1000 Kč jsou peníze, které když nemusím, neinvestuji. Kdybych chtěl opravdu šetřit, tak asi polezu na střechu sám a budu to šudlat podle "zasvěcených" rad odsud z fóra ;)

klik1

klik1:

Být tebou tak se orientuju výhradně podle toho, jak je s tou firmou kdo spokojen a ne podle ceny, kdy si objednáš nějakého "Digi-montéra", který nastavuje parabolu voláním přes okno nebo mobilem ;P

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

:laughing: :laughing: i takový znám,a občas jen čumím když jdu kolem a krotím hlavou. :8) dobře jsi to uvedl R^,a říkají si profíci.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Dejte e-mail

Dejte e-mail nebo zavolejte na 739 404 341. Výběr a nákup si provedete ale sám.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

dalsi satelit

letos to bude presatelitovano. holinky hodinky , vědro vedro ...
jakou raketu pouzivaj v ostrave pro vyneseni satelitu na obeznou drahu ????

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

klik1@centrum.cz

klik1

Na AT.. nedám dopustit, bral jsem od nich mnoho!!! věcí,pobočka v Mar.Horách super ,vedoucí šikovná,ochotná a technici R^ /montoval jsem ale sám,což pro průměrného člověka není problém.Samozřejmě kdo nezatluče hřebík je kopyto a ...- tím nikoho nemyslím,ale pár jich znám :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Tak jedna zkusenost,sundali fungujici DVB-T prijem a na konzolu urcenou pro logaro pripevnili parabolu pres vyloznik tak sikovne,ze pri prvnim vetru se i s ramenem pohla:),nasledne reklamovali mesic prijimac:).

hdpe
Registrace: 11/2007

a kto montu zadarmo??? :laughing:

jopo33
Registrace: 8/2009

Tak přimontovat bych to asi uměl ;) , ale nějak si netroufám na to nasměrování a naladění, když si vzpomenu na to, jak jsme kdysi štelovali antény na analog... :))) , příjde mi to takový pokus-omyl.

klik1

do 3 dnic to zvladnes sak este nesu mrazi :)))

jopo33
Registrace: 8/2009

re:

Tak teď vážně,právě proto jsou specializované firmy,jsou lepší a horší,poptej se v okolí a uvidíš,co ti řeknou,neptal bych se na cenu,ale na kvalitu práce,přístupu k zákazníkovi a hlavně následný servis.Spíše bych ti doporučil nějakou tamní firmu,je to vždy lepší,než pak jezdit prolaďovat rozladěný přístroj,nebo přelaďovat Cinemu 50km daleko.Jinak k cenám,instalace někdy stává paušálně od 1000kč do 1500kč za práci,někde to mají odstupňované podle místa:stěna,balkon,stožár,střecha..někdo účtuje po hodinách,jako já...Snad se někdo od vás ozve.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Právě proto tady píšu, čekám, jestli se neozve nějaký spokojený zákazník s opravdovou zkušeností. Nemusím to mít namontované zítra :) , také nevím, jestli není lepší počkat, s ohledem přechodu na ty nové karty u Skylinku...

klik1

budto ti poradime nebo se nekdo ozve. satelit ti ale nikdo montovat nebude. prvne nic takovyho nemas a i kdyby si ho mel, tak to potrebujes jerab i kdyz ja popravde nevim k cemu by ti byl i kdyby si ho mel.
zkus radsi poptavat montaz paraboly :)
popravde si ale myslim, ze nez nekoho sezenes, tak si to nainstalujes sam. zacni tim, ze protahnes kabel od prijimace k antene, pak to okonektoruj , pak prejdes k motazi paraboly a to zamereni je docela snadny, kdyz vidis ukazetel signalu.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

žadný smajlík RE: Nový satelit+montáž - firma

Kluci po mě píšící mají pravdu s instalací ,přečti si nahoře zde v parabole /pokud vůbec nic nevíš/ABC - a nemůže to být problém.Jsem 20 let z fifejd 2.takže napřed se podívej ,zda jsi na správné straně.To znamená,že ne všechny byty v OV můžou chytat 23-ku,když chceš Sky... R^

misut
Registrace: 5/2005

@klik1.montaž paraboly mi dělala firma A... z Mar.Hor jsem spokojeny

miku
Registrace: 10/2007

Montáž účtovat na hodinovou sazbu je největší kravina,profík,který má vybavení za tisíce,má za hodinu hotovo,montáž 250-400kč,amatér,který s tím bojuje 3-5 hodin vydělá 750-2000kč,kdo by měl podle vás dostat větší odměnu?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Na tom také něco bude, ale na můj telefonický dotaz u firmy A..., mi byla sdělena cena 2-2500 kč... Asi se tam budu muset stavit osobně.

klik1

klik

Myslíš si, že tam osobně domluvíš nějakou vánoční slevičku?

U nás v Budějovicích je jedna firma, která montuje jednu družici za 1000kč, dvě za 2000kč, tři za 3000kč...

Být Tebou, tak se do toho pustim sám, zas taková věda to neni, alespoň zažiješ nějaký vzrůšo...
Rozhodně větší, než tady psát blbosti viz - Datum přidání: 06.12.2009, 12:36.34 včera

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

re :saxon

Jo takto se to asi má dělat...Pěkně paušálně a každý ví,že když tam jen vstoupíš do dveří,tak je to jen za práci za litr,za dva.,Dle mne si to může dovolit jen velká firma,která neřeší,že si od nich půlka lidi nevezme instalaci.Nemyslím,že jsem amatér,ale namontovat satelit,p(nevhodné slovo)ukat kabel,proladit a seřadit programy,zaregistrovat kartu,vysvětlit možnosti abonence,vysvětlit obsluhu za hodinu jako pieper,tak takovej borec nejsem a ani nechci být.To bych se tam pak vracel na duály Novy,přepnuté radiorežimy,zaseknuté přístroje a tak.Ve výsledku může být cena podobná již zmíněným paušálním taxám.Nejčastěji to vychází na 2,5 hodiny práce (po450kč/hodinu) ke starším a méně majetným lidem jsem hodnější,(asi proto jezdím pořád jen v Oktávce..).Saxone měj se,email ti večer došel?

lubbik

lubbik

Řekl bych, že mi jeden mail od tebe chybí.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra