Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Telemann 1600 - problém

K maximální spokojenosti používám měřící přístroj Telemann 1600. Včera večer jsem při montáži už za špatného světla zřejmě něco zmáčknul a přístroj přestal pracovat s frekvencemi nad 11.7 GHz ( High Band ). Tam to na ukazateli neukáže ani detekování lnb. Do frekvence 11.7 GHz přístroj pracuje normálně.
Večer jsem potom přehrál znovu setting - opět stejný který tam byl předtím a přijímač opět nefunguje. Pokud jsem kontroloval frekvence transpordérů, tak u těch nad 11.7 GHz mi to na displeji ukazuje místo konkretních čísel následujíci kombinaci znaků: ----.-M Err . Transpordéry do 11.7GHz se zobrazí normálně. Poradí někdo co s tím a jak problém vyřešit? Moc dík.

Petbox
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Telemann 1600

písni mi do mailu tvuj fon,zitra projedeme menu, co je jak nastaveny
blablabla64@volny.cz

brambora
Registrace: 3/2009

Telemann 1600

Máš to tam, dík.

Petbox
Registrace: 10/2006

RE: Telemann 1600 - problém

Hoďte sem potom prosím výsledek řešení tohoto problému,ať je toto vlákno k užitku ještě dalším.Díky.

Fero Ch
Registrace: 2/2007

Telemann 1600 - problém

Chyba byla v nastavení pásma konverze 10.600

brambora
Registrace: 3/2009

RE: Telemann 1600 - problém

Ok.Díky....

Fero Ch
Registrace: 2/2007

Telemann 1600

Dnes mi došel domů a po testu si jej nemůžu vynachválit. Oproti Schwaiger SF9000 který jsem používal dlouhou dobu, je to značný rozdíl. Hlavně v rychlosti a citlivosti měření. Akorát mě mrzí, že kabel není USB, protože na Notebooku už Com port nemám. Ale jinak Výborný měřák.

Rocco
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra