![]() |
|
ceny HD pristrojovnedavno som sledoval na stanici dr dish prezentaciu pristrojov Edision urcenych zrejme na vianocny trh, sikovne masinky dobre vybavene ale najviac ma zaujala cena mensi pristroj 99 euro vecsi viac vybaveny nejakych 130 euro,takto by som si predstavoval primeranu kvalitu za rozumnu cenu potom som presiel niekolko nasich e-shopov a bol som spet v nasej realite,starsie ak uz nepoviem ze zastarane pristroje za ceny od 7-8 tisic do 25 tisic korun,tak takto si ja ruzovu HD buducnost nepredstavujem , necudujem sa ze ludia radsej kupuju sd stroje, som skor pesimistama niekto iny nazor |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovskoč do nemecka a kúp si ho tam za toľko čo prezentovali, máš tak povediac pravdu ale nenarobíš s tým nič je to tak. :dead:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 159 |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovtak ta buducnost je uz aj na slovensku, len zle hladate pani |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojov"zastaralý" bych vůbec nepsal. nejde jenom o výbavu. byla iluze myslet si před rokem nebo dvouma, že "když si počkám" tak dostanu dneska za 3.000 korun českých HD přijímač, kterej bude na stejný úrovni jako ten, co se tehdy prodával za 8.000 a dneska se doprodává za 5.500místo toho jsou dneska na trhu za ty fantasticky výhodný ceny jiný modely, který jsou čistá spotřebka a nejsou hardwarově tak kvalitní. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovV německých shopech lze skutečně nakupovat výhodně a bez obav.Ale pozor, Němci to maj hlavně pro sebe a rádi uvéděj, že to je vhodné pro Premiere, to u nás může znamenat nutnost nákupu modulu a u některých značek bys ani nemusel mít češtinu. musíš dobře vybrat, já tam kupoval 3x. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
aferNo vidíš jak jsi šikovný, našel jsi skulinku v podnikání. Tak šupky zítra se registruj a podnikej. Jistě ukážeš jak si to představuješ a stane se z tebe optimista :laughing:Pokud ne mám ješště další návod pro tebe jak se stát optimistou. Koukni na ceny a výdělky na ukrajinu. Budeš mít u nás při placení dobrý pocit. A ještě k tomu tvému podivu, že lidi kupují SD. Napiš mi co se dá v cz jazyku a v HD přijímat a za kolik. Prostě zatím si můžeš to své HD strčit někam a ještě na hodně dlouho. SD klidně lidé za 2 tisíce za pár let vyhodí. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
jsem laikchci sledovat pouze Skylink HD,nechci sdílet,nahrávat,zobrazovač větších rozměrů,řekněme plasma 150.Jakou službu mi udělá HD příjímač z Polska za 3500,-,jakou levný linux za 8000,- a jakou stroj za 25000,- když chci sledovat jen momentálně dostupné HD programy?Díky za názor.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
tkanjá bych osobně právě vynechal ten resívr za 3500 z polska a koupil bych asi Mascom MC 2100 CR HDCI-USB (Cryptoworks CAM je v ceně) za cenu kolem 6500 - 7500. myslím, že takováhle hračka je na ty tvoje (a moje) požadavky naprosto ideálníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
tkannemá emu pochopitelně. alternativa s emu jsou starší polský fergusony 8800/8900. ale celkově by měl mít jinak všechno, co má takovej "low end" přijímač mít. superkvalitní tuner pro příjem nejslabších signálů, kvalitní obraz HD i SD, stabilitu a trvanlivost.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovTak to já raději doporučím vše a to HD, linux, share, nahrávání včetně přehrávání od divX po DVDAZ Box Elite za 5 900 Kč R^ Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
vortiDík za názor,takže dnešní PL stroj,nástupce osmiček mi v mém případě udělá tu samou službu jako DM 8000.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovnašel jsem shop za 4900 :) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
ComagJá zakoupil v Sasku Comag SL90HD v akci za 79 éček a jsem spokojenej. K tomu jsem u nás koupil modul Cryptoworks a mám předplacený HD programy od Skylinku. Nahrává na flash disk. Sleduju na HD ready plazmě Panasonic a stěžovat si opravdu nemůžu. Na "množství" dostupného HD obsahu z orbitu plně postačuje. |
BLAZ
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovasi takhle: tyhle levný boxy co umí všechno (např. ten az-šrot elite) nejsou vhodný do obýváku (jak se asi trefně píše na něm. fórech) ale spíš někam na hraní vedle do pokoje. možná časem to bude jinak.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojov...a proto jej mám v ložnici :laughing:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovA co se podívat na Humaxe 5000 CI za cenu cca.5000Kč? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
martin5:laughing: přesně to tam píšou, že ho má v ložnici. že do obýváku ještě nedozrálVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondPokud s tím neumíš, chápu ten dovětek o šrotě a obyváku. :razz:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovDo obýváku dozrálo Premio :)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
Takževlastně pokud chci sledovat v HD to co dnes nabízí cz společnost,jak v obýváku tak v ložnici stačí mi na to PL shit za 3500,- i s EMU stejně jako cokoliv nevhodné do obýváku?Chápu to dobře? :lookaround:VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
juzekjá ho nemám. ale čekal bych, že všechny ty možnosti budou na úkor stability. a to právě člověk při čtení různejch fór nachází (zlepšilo se něco v novějších verzích?). já docela o něm i uvažoval, má prý taky kvalitní tuner pro příjem slabších signálů.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
tkanto co mám já osobně si nikdo normální nekoupí. je to satelitní přijímač. vůbec nic to neumí - kromě přijímání satelitních programů. ale to umí perfektně, proto jsem si tuhle šílenost koupil. s vhodným firmware nezamrzne ani jednou za měsíc. nikdy prostě. dobrý příjmový vlastnosti a dokonalá stabilita a funkčnost. bohužel to žádný jiný funkce než sledování obrazu a zvuku na satelitních programech nemá :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortiTo jsme na tom stejně.Takže nezbývá než to uzavřít.Není třeba mít něco za velký peníze,když stačí to co přijímá satelitní programy. :)))VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovOpět musím napsat to samé. Když to někdo neumí a nechce se naučit, nepatří mu to ani na wc.Stejně jako někdo musí provádět za měsíc 10 reinstalací na pc a někdo jede roky s jednou instalací. Asi tak! Na foru si stěžují ti co mají problém už jen se spuštěním sat a to můžeš přečíst od openboxů přes topfieldy po dreamboxy. Označit šrotem mohu showbox - transp. 12525 nezkousne jen tak něco v usb dreamsky - sekání zvuku atd. na každém satu najdeš něco Dej laikovi dreambox 8000 a on ti ukáže co to je za šmejd a pak to napíše do fora. Sám jsem byl velký kritik AZ boxu a při prvním testu na počátku reakce na ovladač několik sekund (vydržel jsem 15 min) dnes spokojenost. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
@juzekI pro laika nastavený DM8000 není problém,ale azbox pro laika si myslím je dost problémový,nepoužitelný.Jiné je to s cenou |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovPro tkan :Je to tak, neváhej a ber Ariva 200 HD (dnes za 3.170 Kč), mám jej doma již měsíc, vše je u něj O.K. Mám i TF 7710 HDPVR, ten mám vypnutý ze sítě (=moc žere) a jedu převážně jen na Arivu, která navíc umí i to, co TF nedokáže...jistě víš co. Mohu pomoci se settingem a vším okolo Arivy, i když to nebudeš potřebovat, na fórech je toho o ní již dost... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |