![]() |
|
ceny HD pristrojovnedavno som sledoval na stanici dr dish prezentaciu pristrojov Edision urcenych zrejme na vianocny trh, sikovne masinky dobre vybavene ale najviac ma zaujala cena mensi pristroj 99 euro vecsi viac vybaveny nejakych 130 euro,takto by som si predstavoval primeranu kvalitu za rozumnu cenu potom som presiel niekolko nasich e-shopov a bol som spet v nasej realite,starsie ak uz nepoviem ze zastarane pristroje za ceny od 7-8 tisic do 25 tisic korun,tak takto si ja ruzovu HD buducnost nepredstavujem , necudujem sa ze ludia radsej kupuju sd stroje, som skor pesimistama niekto iny nazor |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovPardon, jak jsem teď zjistil, tak ta Ariva 200 HD je již dokonce zase levnější (3.100).47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
ProsatTak to by mě zajímalo jak může být problém, když je nastavený u AZ boxu. Povídej na to se těším.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Juzekpůvodně jsem obhlížel premium ts,po přečtení několika for mě chuť přešla,klamavá reklama a pár prodejců co nutí lidem absolutně nedodělaný stroj a běda tomu kdo se ozve!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
spykoNeměl jsi ho v ruce a píšeš bludy.přes e=shop máš 14 dní na odzkoušení (můžeš vrátit) tak nedělej ze všech prodejců hned podvodníky! asolutně nedodělaný jo? :laughing: za 5,5tis kč neseženeš nic lepšáho! http://www.tvdigitalne.cz/index.php?ID[1]=3&ID[2]=8465&detail=574&AzBox-HD-Elite Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
![]() |
|
RE: ceny HD pristrojovjuzek nepoznavam ta , este nedavno si AZBOX nechcel ani zadarmo, dnes ho chvalis, tak isto to urobis i s Arivou |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
Juzkuvšichni tu poučujete,že než něco koupím je třeba si o tom něco přečíst a nastudovat.V reklamě jsem se dočet,že AZ umí 2x tuner,neumí nic,ani S-S,aniT-S,premium to ani umět nebude,problémy se SW,i čtečkami,vyšlo tolik aktualizací,že normální člověk se v tom ztrácí,je to stroj pro hračičky.O prodejcích:narazil jsem na 2,mají svoje forum,pokud chválíš je vše v pohodě,když se začneš vyptávat nebo nedej bože hanit,tak letíš,odpověď nedostaneš.Nikde sem neřek že je to špatný stroj,jenom nedodělaný a přechválený!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
DuzuČím to asi bude?Do srpna azbox opravdu byl nedodělek k nepoužití. A byl jsem odpůrce. Soft popošel o kus dál. spyko Je pro hračičkáře stejně jako jiný linux. Když chceš jen sledovat tv potřebuješ jen základní nastavení čteček stejně jako u jiných linuxů. Jediné co na azboxu není k použití je internetový prohlížeč. Jistě pro dva tunery nedoporučuji a odkáži na hd box 9200. Pokud chce někdo HD box pro příjem všech satelitních parametrů, chce si přehrát DVD či DivX, tak v pohodě. Ale umí toho mnohem víc. Mnohý zde mají v poznámce pod příspěvkem AZ BOX HD tak asi nejsou tak střelení, že jej užívájí. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |