![]() |
|
Plzama LG 42´´ - prasknuté skloZdravim, nevedeli by ste mi poradiť, či sa dá nejako opraviť prasknuté sklo na plazme...? ako známy tvrdí, je prasknuté sklo, panel je nepoškodený, len z neho unikol "plyn"...vobec tomu nerozumiem, či sa tento jeho laický popis zakladá na pravde... či je to možné poriešiť len výmenou skla a "znovunaplynovaním"..nikdy som nič podobné nepočul...alebo sa dá vymeniť len celá obrazovka.... :bigeyes: ...alebo pomôže len kontajner... :)))Díky za radu. |
MarianS
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté sklohlavně to nepln propan butanem :laughing: |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté sklo...to som presne povedal kamosovi...ze nech sklo nemeni, nech necha prasklinu, napoji horak, prpoji PB flasu a robi na tom prazenicu...:-))) ale vazne... ...nikde na nete som v rychlosti nenasiel, ci sa da obrazovka vymenit..budem vdacny za radu... |
MarianS
![]() |
|
Plzama LG 42´´ - prasknuté skloKupit nový!Neplnit (nebespečenstvo výbuchu)!! |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté skloZaslech jsem, výměna obrazovky možná je, ale je dražší než nový TV :crying: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté skloNervoš, prezradíš mi, kde si to započul?...to je sila, ale neviem vygoogliť nič konkrétne... :fuming: |
MarianS
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté skloStalo se núdajně známému od syna. nešlo o Plazmu, ale LCD LG, jejich syn do ní kopnul míčem. Už mají novou. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté skloje to tak, kup novou, jakákoliv snaha opravit (vyměnit) sklo marná |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté sklowww.multison.czTam ti poradí ,ale cena je nerentabilní |
pit178
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté skloZatěsni to pjenou na vokna a bude to rentabilní. A pak to pust, pjena už to utáhne budeš mit Novou LCD . Vjeř mi .Ten plin to vyplní a rosvítí .Nekecám je to fakt. Jako nová , eště lepší .ALE RAČI to neskoušej pokavadˇ seš kuřák- nekuř JE TO JAKO NA čelbje |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté sklo;P :scared: |
pit178
![]() |
|
ZdrAVIMZdravim, nevedeli by ste mi poradiť, či sa dá nejako opraviť prasknuté sklo na plazme...? či čo ? Hodˇnani kuží ale jenom z tˇavi ! je to smutný |
VYDRA004
![]() |
|
prasklo toZ plazmi LCD nuděláš a vobráceně taky ne . V lednu na nich děti u nás budou jezdit na stráni místo pekáču . Tak se stav . Už aby byl duben .. |
VYDRA004
![]() |
|
RE: Plzama LG 42´´ - prasknuté skloprasklo mě sklo na žárovce,jak ho mám zalepit a udělat vakuum? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
![]() |
|
TEST: Rozmlátili jsme plazmovou televizihttp://technet.idnes.cz/test-rozmlatili-jsme-plazmovou-televizi-vydrzi-opravdu-hodne-p7y-/tec_video.asp?c=A081110_152218_tec_video_nyv |
vuko
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
![]() |