![]() |
|
Výběr satuPánové potřeboval bych radu mám kámošovi poradit. Pořídit Opticum 9600HD TS PVR Ready a nebo Arivu 200HD Combo co má lepší podporu?Není to pro mě ale kámoše Vantage nechtěl kvůli ceně.Chtěl by něco takovýho za rozumný peníz aby to umělo pštrosa a hlavně dobrou podporu.Chce aby to umělo pozemní Mpe4.Díky za rady. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Výběr satuBRAL BYCH ZA 1. |
nella
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Výběr satuKlást důraz v dnešní době na podporu pozemního MPEG4 je uplně zbytečné.Pokud tedy nebydlíš třeba v Anglii. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Výběr satunebo v Polsku či SlovenskuAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Výběr satuPravda, na tyhle jsem zapoměl...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Výběr satuTo s tím důrazem na Mpeg4 si klade docela dost bydlíme v dosahu Slovenských hranic tak proto a jestli se rozhodnou jít do Mpeg 4 tak se to vyplatí. |
kanon
![]() |
|
Důrazna mpeg4 pozem.je nutný třeba v morav.slezkém kraji,kde asi bude možnost sledování polských a možná i slovenských muxů!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
RE: Výběr satuTak jak píše saxon. Když DVB-T či DVB-T2 tak proč ne samostatně.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Výběr satu@spyko.my z Ostravy a okoli mpeg4 využijem R^ zdravím |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Výběr satuTak do kterýho jít díky. |
kanon
![]() |
|
RE: Výběr satuAriva HD combo se da sehnat 5100kč |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Většinacombo strojů má jednu velkou vadu,nefunkční druhý tuner v době provozu prvního,pokud ti to nevadí,je jich více.Důsledek je ten.že PVR je funkční jen u sledovaného tuneru.Ariva hd combo,vantage 7100ts,AZbox elite /premium/combo ap.Udajně jediný který jsem našel a umožňuje pvr z druhého tuneru je vantage 8000ts./nemám zkušenost/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
![]() |