, sekce: DVB-S přijímače |
|
HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zoufalýDobrý den, tak už jsme z toho nešťastný prolezl jsem kde jakou diskusi psal i sem, ale nikde žádná jednoznačná odpověď. Když už si řeknu že nějaký přístroj je fajn, hned se jinde dočtu že je poruchový a že je to "zmetek" Co jeden chválí druhý haní atd. Mám dodnes Humax 5500 a tehdy jsem při výběru nemusel vůbec váhat. Tak se ptám odborníků. Jak dnes vybrat HD satelitní přístroj K Plasmě Panasonic Neo PDP ? Jaká značka je tak nejlepší a bude umět DVB Titulky na Skylinku? Bude mět alfanumerický Displej? Předem díky za seriozní odpovědi. A ti co chtějí plácat prázdné řeči o ničem ty prosím,aby šli jinam. Díky mocGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 119 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Nejlepší značka je Dreambox HD. Umí vše.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
Vantage7100 a umí to taky-tedy to co jsi napsal a ještě něco navíc.A tak nějak za rozumný peníze.A nemusíš nad jeho odsluhou zas tak moc koumat.Je to ale jenom muj názor. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...hobo, ptal se na nejlepší značku a o penězích nic nepsal...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
|
|
Zaseale nepsal nic o Linuxu.... |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Je zasa pravda ze znacka Humax 5500 ciastocne hovori o technickej zdatnosti.Odporucam kupit si cokolvek a hlavne nieco take co mozes chodit servisovat, ak nastane problem niekde blizko tvojho bydliska... Kazdy lepsi prijimac si vyzaduje daku udrzbu a na strane druhej tiez sa da neodbornym pristupom/zasahom velmi vela pokazit :) Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
@PC1Všetko čo si napísal, spĺňa Vantage 7100 HD. Bezchybné DVB titulky,bezchybné EPG,bezproblémová práca s kartami,super obraz s pripojením HDMI ku plazme Panasonic a so softom 25201 bezproblémové pripojenie ext. HDD. Ovšem keď nepotrebuješ Linux.To Vantage nemá. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
@PC1A tento ex.HDD pracuje bezproblémovo, ako s pripojením cez e sata, tak USB / +impulzný zdroj/: Seagate / im FANTEC DB-228US-1 Geh„use / 2,5" / 60GB / . |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
hd receivera co tak inverto 5550S :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 698 |
|
|
AB IP box 9000 HDDobře vybavený, spolehlivý, splní Tvé požadavky.Více na abcom.sk a satupdate.net, kde je softwarová podpora. Předpokládá to odbornou instalaci odborníkem, který jí zvládne. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Chlapy, z toho co napisal, mi vychadza, ze chce pozerat multy ponuku na SL. Mna len napada, ze od noveho roku, chcu nove karty Ierdeto parovat s prijimacmi a zrejme z diskusii vychadza, ze asi tie karti, kde bude predplatena multy ponuka budu aj menit. No ja len neviem ako potom sparuje kartu s nejakym takym prijimacom ako je Vantage alebo aj Dream. |
Johny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...ale Johny zatial je vydanych asi 800 000 kariet Skylinku, chces mi povedat ,ze vsetci si budu musiet kupit nove zariadenia?ci ich dostanu? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Nemyslim si, zeby SL mal 800 000 predplatitelov baliku MULTY. |
Johny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Nejlepší je volba koupit NeoPDP s integrovaným HD sat tunerem. Modely končící G15 atd. Obraz je dokonalý a přepínání kanálů neuvěřitelně rychlé. Jediná nevýhoda je nemožnost nahrávání. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Další nevýhodou je emu a podpora obecně, ale protože to chce pro skylink, tak je to jedno.Dále prakticky nejspíš nemožnost sdílení a to nemluvím o podpoře diseqC protokolů a nejistá spolupráce s různými CA moduly, potažmo dost omezený počet provozovaných karet. Stále zůstává omezení při poruše jednoho komponentu, zůstat bez obou. Já nevím no. Stále hledám opravdu velké plus. Jediné, co mě napadá, že když si toto "combo" pořídí i naprostý laik, aspoň to nezku.rví propojením scart kabelem. :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Nie je treba kupovať drahý HD prijímač, na Plazmu mu stačí aj Ferguson-Ariva 200-HD-PVR, za 135 Euro a bude s kvalitou obrazu spokojný. :)))DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
PC1Zeptáš-li se na radu pro koupi značky vozu dopadneš stejně. Naštěstí není nic jednoznačné.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Díky všem za radu teď jsem na to koukal co kdo psal. No bude to fakt těžký výběr. Jinak Emu by se možná hodilo, ale s tím Skylinkem mne tedy dostatečně děsíte. To jako všichni současné přístroje zahodíme? Myslím a co jsem četl, že Skylink v Cryptoworks pojede dál, akorát už se tento systém nebude vyvíjet.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Doporučuji Vantage.Jsem spokojen na 100%. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Naprostou pravdu má Juzek.Každý si chválí co má,respektive s čím umí.Pokud si koupíš cokoliv a nenaučíš se s tím sám,budeš mít problémy,pro každou prkotinu budeš někoho volat.Správně se tvrdí,že nejvíce poruchoví je činitel,mezi DO a GAUČEM!!Ať si koupíš,co si koupíš,stejně budeš nespokojený a žádný přijmač nevydrží věcně.Asi jsem tě moc nepotěšil,ale to je realita. :) :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Nepotěšil jsi mne ,ale zkusím zavolat firmě co tu montuje satelity a třeba něco mají či doporučí. Jinak už vážně nevím.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Co tady padly za prijimace v nejvetsim poctu?1) Vantage,sam mam doma model dvojtunerovy HD 8000 S s internim HDD a vetrackem.Slape v pohode i s externim HDD.Vnitrni HDD se uspava po 5 min.,kdyz se rozjizdi,tak se pochopitelne obraz cukne.Vyborny prijimac s ethernet vystupem,ale bez univerzalni moznosti sdileni karty. 2) DREAMBOX - super stroje LINUX s nejlepsi podporou a nejlepsimi moznostmi,pro zacatecnika vsak pomerne slozite a tedy nebezpecne-predstava laborovani s pristrojem pred "Ordinaci v ruzove zahrade" je pro mnohe soudruzky nestravitelna:). 3) AB IP BOX - obdobne jako DREAMBOX ,levnejsi s relativne mensi podporou. Vsechny vyse zminane stroje jsou jiz o vyssim komfortu a s fci PVR internim ci externim HDD,tedy prislusne cenove odpovidajici Kdybychom meli cekat az nekdo neco sparuje,pak nemusime kupovat nikdy nic. Pokud mas pobliz solidniho prodejce,ktery Ti trebas za vyssi cenu,bude moci v pripade problemu pomoci,pak je to velka vyhoda (v nouzi poznas kdo,co,s kym,cim,komu,cemu a bez koho,ceho). Preji stastnou ruku. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...A proč myslíte, že na Paňasovi NoePDP nejde EMU? Diseq atd.? Všechno na něm funguje s vyjímkou toho nahrávání. TV akceptuje Diablo bez jakýchkoliv problémů!! To znamená EMU všeho, co se ještě chytit dá. V diablu můžete provozovat 2 karty. S Diablem WiFI můžete i sdílet. TV zvládá i Diseq 4/1 a to stačí pro 90% uživatelů. Není nad jeden ovladač a raketové přepínání kanálů. A na nahrávání si můžete pořídit nějakého levného Fergusona pokud bez toho nemůžete být. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Já používám k 42G10 V-Sab Ultimate-klon Octagon celkem spokojenost nemohu porovnat jestli Vantage není obrazově o kousek dál.Externí disk přes E-sata vše vpohodě funguje už téměř rok a půl-tedy sat,plazmu mám 14 dní.Nevím jestli obrazově není opravdu lepší sat na G15.Zatím sem se zde nedočetl. |
Milan123
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 12 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...líbil se mi příspěvek Luboše, protože, když jsem já testoval výše uvedenou plasmu fungoval přepínač pouze 1.0-takže vše při starém-žádný upgrade od Panasonicu a Diablo opravdu přepíná kolem jedné sekundy- líbí se mi napsáno raketově R^ .Nahrávání je o ničem-neříkám něco na flešku, ale archivovat, plácat se stím, mít toho tuny a pak člověk zjistí, že je toho vlastně otrokem-ani náhodou... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: HD Satelitní přístroj - už jsem z toho zou...Nejlepší je opravdu Dreambox HD...Já mám Ariva 200 HD a zcela mi postačuje i k LCD 47PFL530D. Je to na ovládání nejjednodušší HD přijímač jaký znám a zároveň i nejlevnější a současně umí vše žádané. Neznám lepší a levnější volbu ! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|