Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zápisy Skylink

po zadání registrace (3 karty) žádný zápis, provider neustále obsazen, nemohu udělat reset karty, protože je bez hesla, také Vám nechodí?
Original Mascom Cryptoworks
Alphacrypt TC Mascom

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@Babui

Dnes som jednu registroval okolo 17-tej a všetko O.K. , prišli aj potvrdzujúce maily.
Skús dať refresh cez servisný web...

Kvinto
Registrace: 6/2009

@Kvinto

díky za odpověď, nemám přístup, ale už jsem to zařídil u prodejce, bude volat

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

re:Zápisy Skylink

tak jsem jim napsal, po resetu přišly zápisy na Markíza (i pochopitelně Doma)a HBO jinak nic, tak zítra uvidíme

@to Old21
díky za čas Babui

Babui

RE: Zápisy Skylink

Klasika, cele odpoledne zapisy uplne z p r d e l e, zacalo to nabihat az kolem sedme vecer.

J a
Registrace: 7/2005

také děkuji za reakci,
aha, takže je to určitým standardem, no to nebude jejich nový klient potěšen, který si na mé doporučení koupil HD stroje a za kartičky zaplatil šest tisíc u renomovaného providera...

Babui

Zalezi z ktereho tp jste to nacitali. V minulosti obcas vypadnul datovy stream z Prahy, tak bylo dobre to nacitat z tp STV.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

No ale posledni dobou tam maji mensi problemy, posilal jsem tam tu SMS na ochutnavku HD programu za 7Kc. Internetove stranky spravy karty nesly zrovna v tu dobu. Po par minutach mi prisla odpovedni SMS ze maji asi nejakou poruchu. Po hodine kdy jim naskocila ta stranka se spravou jsem poslal zase SMS a uz to fungovalo. Jednalo se ale o web pro spravu karet, zakladni web fungoval nepretrzite.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

na třech mašinách z různých transpordérů 12525, 12565H,12070

Babui

Hmm no asi to byl nejaky hlubsi problem, hold je to jenom technika, to neda nic delat. Budte radi ze posilaji zapisy do 3 min. Takovy rusky Tricolor, kdyz zmeni keys tak musim cekat celou noc, protoze jsou tam miliony abonentu ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra