![]() |
|
@SaxonMěl jsem na Tebe dotaz na ten disegC s tím multipřepínačem a jak jsi mi napsalChtělo by to: 1x DiSEqC 2/1 EPM P162IW option 1x DiSEqC 2/1 EPM P162IW position od přijímače by bylo první option relé, do něj bys zapojil svod od multipřepínače a position relátko se dvěma LNB na externí parabole. Tak to mi nefunguje nevěděl bys mi takhle na dálku poradit kde může být chyba nebo jiný řešení Dík za radu |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: @SaxonTakhle to nevyřešíme.Musíš přesně popsat, jak to máš propojené. Musíš popsat, jak máš nastavené porty v menu antény diseqC 1.0 Musíš mít správně nastavené antény a LNB. Jde tiu alespoň jedna družice, nebo vůbec nic. Nenapíšeš vůbec nic, nikdo z nás neni bystrozraký, aby viděl do tvého přijímače na dálku. Pokud z toho nejsi moudrý, pak si raději pozvi někoho, kdo tomu rozumí a je po ruce... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: @Saxonod prijimace ma bejt prvni option ve kterym bude multiprepinac a dalsi 1.0 diseqc. nastaveni pak provedes A B multiprepinac C D druhej diseq.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: @SaxonTeď momentálně to mám parabola 80cm kde mám lnb4x (vývod) astra1b disegC v přístroji je lnb4 + lnb4x (vývod) astra3a disegC v přístroji je lnb3 to vše jde do multipřepínače technisat gigaswitch 9/8Druhá par. 80cm tam singl lnb GI 1W To je propojeno DiSEqC 2/1 EPM P162IW option lnb v přístrojije lnb 2 takto to funguje při přidání DiSEqC 2/1 EPM P162IW position kde jeden vstup je z první par. vytažený z multipřepínače druhý 1W + 13E tak šla jenom první parabola. Jsem z toho jelen dík za každou radu. Šlo mi o přidání toho lnb s 13E |
slapet
![]() |
|
slapetPromin, ale tomu nerozumim.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: @SaxonFakt ti nezávidím, já taky ne. :)))Pochopil jsem akorát, že jednu parabolu má na astry 19,2+23,5 s dvěma quady a to jde do switche. Druhou parabolu má na 1W se singlem. Pak tu plete ještě hotbird. Dál už nevím. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535tak jak to píšeš tak to mám a ten hotbird jsem tam chtěl přidat k tý 1W (DiSEqC 2/1 EPM P162IW position) a to už mi právě nefungovalo. |
slapet
![]() |
|
RE: @Saxonbublajs ti to popsal dobře.Proč posíláš povely 3 a 4 do switche? Přes Option pošli do switche 1 a 2 do position 3 a 4. A nezapomeň správně přiřadit vstupy k družicím v přijímači. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: @SaxonTakže polopatě. Začínáme u satelitního přijímače, jako první zařízení za přijímačem bude relátko P162 Option, tot relátko má dva vstupy, jeden je označen jako A, druhý jako C.Do vstupu A zapojíš přívod od Mutlipřepínače, do vstupu C zapojíš relátko P162 Position. V relátku P162 Position budou zapojeny kabely od LNB 1W a 13E. Ted k povelum, neboli portum v přijímači: Astry 19,2E a 23,5E budou mít porty A a B, nebo obráceně B a A/nevim, jak máš osazen Multipřepínač/. Družice 1W a 13E budou mít nastaveny porty C a D, nebo obráceně D a C, opět to závisý, jak budeš mít zapojeny přívody od Intelsatu a Hodbirdu do relátka P162 Position. Je to jednoduché, ale musí se postupovat chronologicky a dodržovat důležité zásady. Musiš u nastavpování portů používat opravdu existují a finkční transpondéry, abys při správně navoleném portu viděl náběh úrovně signálu na bargrafech/měřících ukazatelech/ v přijímači. Lépe to popsat nedovedu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: @SaxonAni to nejde ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |