, sekce: Příslušenství |
|
emme esse 100 al kde skladem rychlePánové neví někdo náhodou..kdo se pohybuje a nemá přehled kde v Praze případně okolí mají tuhle parabolu skladem.potřebuju jí mít ve čtvrtek ráno co že je problém musím si tedy pro ni dojet. "slavné" e shopy i když mají psáno skladem ji z 90% ve skutečnosti nemají ten kdo jí má tak je vše morava(to jsou jiní borci tam mají vše)ale do čtvtka my nepřijde a tam zase nepojedu... ;) Kdyby někdo náhodu někdo věděl o skladnosti Praha okolí tak předem děkuju Ale ono stejně leje a leje takže to asi ani nebude třeba. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
našel jsem totohttp://www.elektro-partner.cz/parabola-emme-esse-100cm-hlinikova-seda-eme100alg/obchod/Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
|
|
RE: emme esse 100 al kde skladem rychleAni Tipa Ti ji do čtvrtka nedoveze?Zkusim se zeptat u nás u kámošů v CB, ale cestu pro Práglu stejně nemam. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: emme esse 100 al kde skladem rychlePánově děkuju za ochotu !!Ten shop nebere 2 hodiny telefon to je klasika stejně jí mít nebudou potřebuju bílou. A Saxone taky díky moc za všechno... Já to nějak pořeším. dík mějte se |
pat
|
|
RE: emme esse 100 al kde skladem rychlePak dej vědět, jak se ti páčila.Doporučuji mechanicky upravit upnutí krku ke korpusu. U toho tvýho obr multifeedu to bude potřeba. X-krát jsem to tu popisoval a jsou tu někde i obrázky. viz - hliníkové distanční válečky atd. Čau On Air!
|
Saxon
|
|
@saxonuž jsem jí sehnal ted ve Střešovicích...jaký zase uchycení..uff :((( :((( ten muj multifeed celá prabola je hotovej ten se sundá z motoru a dá na pevno ten má i z boku výstuže co drží ráhno lnb z obou stran.to byli ještě pořádný výrobky.. No a emme přijde solo na motor.. já už nic vyztužovat nechci ;) |
pat
|
|
RE: emme esse 100 al kde skladem rychlea jo, já si to neuvědomil. Sorry :)On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|