, sekce: Zkušenosti |
|
@Saxon,Tomik535Chlapi díky že jste se mnou stráceli čas dnes jsem to znovu vše dle návodu vyzkoušel, ale bez ůspěchu. Prostě když do disegC 2/1 EPM P162IW option zapojím 19.2+23.5 z multipřepínače a 1W z druhý paraboly tak to funguje. Jakmile přidám DiSEqC 2/1 EPM P162IW position a do toho zapojím již zmiňovanou 1W + 13E tak to nejde. Ještě jednou díky za váš čas. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: @Saxon,Tomik535A po zapojení relátka Position ti nejde vůbec žádná družice, nebo jen Hotbird, nebo jen Hotbird a Intelsat?Nejde napsat - ...tak to nejde. Tahle kombinace má jednu slabinu, možná to je zrovna ono... Ta slabina je následující: Když sleduješ například na družici s portem A, či C program v hormím pásmu a horizontální polarizaci a přepneš na družici s portem B, či D program ve stejném pásmu a polarizaci, tak se přepnutí neprovede. Je třeba přepnout na program v jiném pásmu, či polarizaci a pak jde vše OK. Poze při přechodu na jinou družici v rámci stejného pásma a polarizace dochází k tomuto problému. Stává se mi to právě u těhle EMPéček. Proč se to děje, nevim. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: @Saxon,Tomik535Právě že ani 1W i 13E nejde ale 19+23 jo. Zkoušel jsem snad všechny možnosti postupně přidávat jednotlivě ale vždy jsem skončil jenom u 19+23. Aji ty vert. a horiz. jsem zkoušel nic nepomohlo. Akorát je mi divný když to teda zapojim jenom tím disegC option 2/1 19,23 + 1W tak to jde.23-lnb1 19-lnb2 1W lnb3. |
slapet
|
|
RE: @Saxon,Tomik535Áno, je to presne tak, ako píše Saxon. Osobne som mal tento problém a chvíľu mi trvalo, než som prišiel na to, že práve EMP spôsobuje tento stav a tiež neviem, prečo sa to deje. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
|
|
RE: @Saxon,Tomik535Takže se jedná o problém součinnosti relátek Option a Position řady P162 od EMP. Což je naprosto jasný případ pro reklamci přímo u výrobce z Klatov.Osobně mám s EMP po této stránce velmi dobré zkušenosti. Vždy byli ochotní, vždy byl problém vyřešen. Napiš popis závady, zabal relátka do krabice i s popisem závady a pošli do jejich střediska. Nic lepšího Ti neporadim. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: @Saxon,Tomik535Ještě dnes na večer jsem ho byl vrátit prodejci. Zkusím koupit jiný a pak se do toho znova pustim, ale to asi až po svátcích. Ještě jednou dík za vše když to dopadne OK tak pak dám vědět. |
slapet
|
|
RE: @Saxon,Tomik535muzes udelat to , ze nekde splasis nejakej mensi 1.1 switch a do jednoho vstupu zapojis vystup multiprepinace, kterej budes ovladat opakovanim prikazu na uncommited portu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|