, sekce: Skylink |
|
Praktiky CSLINKuToto jsem dnes napsal mailem na info@cslink.cz, ale tam asi může každý posílat co chce, páč to evidentně nikdo nečte. Takže udělám této firmě trošku reklamy jinak.Dobrý den, jste vážně neuvěřitelná společnost. Slibujete, slibujete, na maily nereagujete, dovolat se Vám nedá, natož zanechat zpráva v tom Vašem geniálním hlasovém systému, který určitě vydělává spoustu peněz vám i O2. Doufám, že po Vaší geniální marketingové akci získej 400Kč kreditu za SMS v ceně 7Kč, která evidentně skončí tak, že nedostane nikdo nic, přijde průměrně inteligentní běloch na to, že se nijak nelišíte od ostatních firem v naší telebranži. Dobře Vám tak. Jen tak pro souhrn: Koncem prosince mě po cca 10ti dnech na základě odeslané SMS kontaktoval Váš zástupce s tím, že mi připisuje slíbených 400Kč kreditu na můj virtuální účet, na který se dostanu přes webové rozhraní na adrese https://karty.cslink.cz. Ujistil jsem ho, že těchto 400Kč využiji na zaplacení nabídky TOTAL na půl roku a využiji tím dále nabídky FILM na půl roku zdarma. Šlo mi hlavně o sledování přenosů zimního lyžováni na stanici EUROSPORT. Ujistil mne, že se tam těchto 400Kč objeví do druhého dne. Druhý den ovšem nic, tak jsem pomocí webového rozhraní napsal urgenci. Několik následujících dní jsem každý den zjišťoval, že položka Kredit v Kč stále ukazuje NULU. 25.11. jsem napsal další urgenci pomocí tohoto rozhraní. Stále se nedělo nic, 1.12. jsem ztratil chuť dále čekat a programy jsem si předplatil, u sledování televize se člověk alespoň pobaví. Světe div se, do dnešního dne 8.12.2009 se nikdo neobtěžoval odpovědět na mail, slíbený kredit dobít nebo se ozvat telefonicky, zřejmě ty maily ani nikdo nečte a server je posílá rovnou do černé díry. Odhodlal jsem se Vám zavolat na Vaší modrou linku, na ní 7 minut pročekal v hudební extázi bez toho aby někdo ten telefon zvedl. Nakonec jsem se pokusil zanechat zprávu. Představte si, že mě už vůbec nepřekvapilo, že to nejde a že ta paní bude klidně žvatlat stiskněte nula až do konce vesmíru. Díky za nic Vážení. Věřte, že 1.5.2010 se budu rozhodovat co dál, ale Vám už nevěřím ani nos mezi očima. Váš nasraný zákazník |
beeq
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 4 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
beeqTak uz toho mam dost, mas padaka! Vnasis sem jen nenavist a nevrazivost.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|