, sekce: Linuxové přijímače |
|
Ruční editace souboru SoftCam v DreamboxuAhoj.Jsou lidi co mají Dreambox, ale doposud nemají ani internet a ani PC. Jednomu takovému expertovi jsem u mě doma zprovoznil image GP, EMU CCcam a nyní čekám kdy zavolá že je TMA. Dá se editovat přes DO přímo v Dreamboxu soubor SoftCam? Jaký plugin by se na to hodil? Jedná se o DM 7000 a image tuším GP 4.2 |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Ruční editace souboru SoftCam v Dreamboxutuxcommnader ale nejni to vubec user fiendly... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
RE: Ruční editace souboru SoftCam v DreamboxuPlugin se jmenuje se Tuxbox commander stáhneš ho přes modré tlačítko v addons.A tam si už majitel muže zádávat je to piplačka ale nicj iného mu nezbude.když nemá pc Naučil jsem to i tátu kterému je přes 70.... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Ruční editace souboru SoftCam v Dreamboxuaha tuxcom jasně pardoon |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Ruční editace souboru SoftCam v DreamboxuSUPER - funguje to.Nejprve jsem nepochopil co to je za samostatnou utilitku, ale během minutky jsem zjistil že se tuxcom integroval do Tuxbox. Žádná paráda to sice není ale svůj účel splní na 100%. Zakže díky moc. Problém vyřešen. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Ruční editace souboru SoftCam v DreamboxuNo snad nechcete říci, že sledujete Digi TV načerno? :sly:(Co jiného byste potom v tom softcamu přepisovali, že...) To jsou dneska lidi... :lookaround: :razz: 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
|
|
dm7000Ani PC ani internet.No to bude zabava hladat kluce. |
jurajg
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
to jurajgKlíče hledat nebude - někdo mu je pošle SMSkou ;) |
Standa2