![]() |
|
úprava scart kábla do scart zlučovača?Mám menší problém. Na televízor ktorý má len jeden scart potrebujem napojiť STB a DVD. Mám doma jeden scart zlučovač na dva scarty, ale keď je STB v standby ruší signál z dvd (obraz je tmavší). Neviete niekto poradiť či je možné úpravou niektorého z pinov scart kábla "dohovoriť" STB aby nerušilo aj keď je v standby? |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?a nedá se to propojit jinak ? nemá náhodou STB druhý scart do kterého zapojíš dvd. Stejně oboje najednou nepojede.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?Aj dvd aj stb má len jeden scart plus cinch výstupy. Nepotrebujem aby išli oba naraz, len aby vypnuté stb nerušilo pri pozeraní dvd. |
marianm
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?Bez problémů ! Zapojit jedním scartem z STB do televize a druhým scartem DVD od STB ! Při režimu Standby STB lze pak přehrávat DVD ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?existuje scart (slučovač) který má v sobě přepínač kde zvolíš budto Jeden nebo druhý vstup.Třeba http://www.videotech.cz/zpracovani-a-odbaveni-signalu/3x-scart-rozbocovac-slucovac-s-prepinacem-1x-konektor-3x-zasuvka-2x-cinch Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?Napsal jsem současně s vámi, tak jsem netušil o jednom scartu u STB. Tak zkuste výstup cinchů z STB do televize a scartem z DVD propojit scart v STB. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?@Tondach: STB je lacný Bigsat má len jeden scart výstup, nemá žiadne vstupy, teda okrem koaxu od paraboly.@Karlos1: to potom stačí stlačiť len ten gombík od príslušného scartu, ktorý chceš pozerať? |
marianm
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?Ano jen ten gombík a máš rezervu na další zařízení ,pokud teda neplánuješ do budoucna new telku :)))Možná se to zdá nepohodlné ,ale problém to určit vyřeší . Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?Ten STB vyhodit a koupit za pětikilo takový, který 2 SCART konektory má.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?kúp novu debnu a máš po problémoch R^ R^ ;) :)Moja zostava :) 180cm stredová parabola, DM800+1T HDD, AB IP BOX 200S, Illusion M5, Diablo modul ... :)
|
Redstar
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: úprava scart kábla do scart zlučovača?blbá možnost,scart slučovač,do něj scart kabely s přepínaním in-out,neruší se nic,jen musíš při přepnutí zvednout p.r.d.e.l z gauče,nebo scart slučovač s tlačitky pro přepnutí,ale taky musíš při přepnutí zvednout p.r.d.e.l z gauče |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
![]() |